Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé obsadenie v pomerne zábavnom seriále z prostredia, ktoré na Nove zasa až tak často nevidíme. Kvalita seriálu je samozrejme priamo úmerná úrovni jednotlivých dielov, ale celkový dojem by mohol byť bez problémov trojhviezdičkový. A mimo, z môjho pohľadu asi najlepšia úloha Michala Novotného. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Veledílo to není, ale na Novu celkem koukatelné, ale jenom během první řady, pak se to propadlo do nesledovatelného. Zajímavé prostředí, ucházející herci, jen ty guest stars se svých partů nezhostili nijak úchvatně. Vztahy si ale mohli aspoň zde odpustit, nevím, proč naši scénáristé tam musí neustále takové hlouposti šroubovat. ()

Reklama

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

KimmyJ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší herecké výkony, co jsem kdy viděl. Viděl jsem jeden díl a myslím si, že na druhý se už podívat neodvážím. Novinářka, místo aby šla na pomoc své matce, kterou přepadl zloděj, zarputile zápasí se svým fotoaparátem a snaží se zachytit padouchovu podobu. Ani jednomu z herců roli prostě uvěřit nelze. Seriál bych ale stejně vřele doporučil lidem, kteří se chtějí pobavit u televize hroznými hereckými výkony a ne seriálem. Myslím si, že Jiří Vejdělek má na víc než si kazit kariéru takovými paskvily. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama