Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (145)

Miloško 

všechny recenze uživatele

Keď to tak berieme,že Lissi und der wilde Kaiser nepatrí deťom,tak je to celkom dobrá zábava,síce s primitívnou animáciou ale s celkom dobrou zábavou. Tých vulgarizmov tu je naozaj minimum,takže dá sa to celkom dobre stráviť.A keď beriete život trochu aj ironicky,humorne tak to neurazí. Ve´d toto je paródia páni.Treba sa pozrieť na kopec amerických filmov,kde je vulgarizmov omnoho,omnoho viac.Len nechápem,prečo je preklad distribútora Sissi...,alebo jej meno je preložene pocas celeho filmu ako Sissi,keď v originály počujeme omnoho lepšiu prezývku,a to Lissi.Preto odporúčam originálny nemecký zvuk,ich akcent,a typicky kostrbatú nemčinu nik nemože nahradiť.Český preklad je plný vymýšlancov....Aj preto,a aj pre toho smiešneho jetiho,dávam skoro plný počet. (DVD,21.12.2008) ()

ChaZty 

všechny recenze uživatele

je to přiblblé ale jako mě ten film celkem bavil. Někdy trapné ftípky ale zasmála jsem se. Akorát vůbec nevím pro jakou věkovou kategorii je film dělán, protože film působí jako kdyby byl dělán pro děti ale některé scénky a vtipy moc pro děti nejsou. Grafika mi nepřišla zas tak hrozná dalo se na to koukat. 52 % ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašná věc!! Bavil jsem se ultimátně, celou dobu jsem se ale zoufale snažil, aby to na mě nebylo vidět. Spousta sexuálních dvojsmyslů i zcela jasných narážek, trocha trapných držkopádů a destruktivního "humoru", neuvěřitelná dadaistická gradace, k tomu slušná animace (hlavně mimika) a nepopiratelné inscenační schopnosti scenáristů, a sem tam nějakej ten vulgarismu (použitý zpravidla absolutně geniálně a cool). Chraň vás ruka páně na tohle brát děti!! ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Sice o třídu lepší než Kozí příběh, ale jinak podobná anisračka. Animace je sice na úrovni (určitě lepší než bych čekal od made in Germany 2007). Ale příběhově a dilogově je to hrůza. Pár dobrých vtipů nezachrání těch zbylých unylých a zuřivě nevtipných 95%. Počítačová animace se dá využít daleko smysluplněji. 30% ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Sprosté, nevtipné, miestami detinské, miestami nevkusne dospelé... Nemci nevedia ako točiť rozprávky, nevedia trafiť hranicu medzi trápnosťou a vtipom, nevedia nájsť hranicu medzi vizuálnym umením a prvotriedny gýčom. Od začiatku do konca spackané, nebyť naozaj minima trošku vtipnejších sćen, bol by to odpad ako vyšitý. CELKOVÉ HODNOTENIE: 15%. OPLATÍ SA KÚPIŤ: Ak máte radi nemecký hardcore tak nie je čo riešiť. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama