Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Mal som chuť na sračku a moje očakávania sa do bodky naplnili. Ale aby som nekrivdil tak Aeon má u mňa aj nejaké tie prvé ceny: 1. Nasterilnejšie prostredie v dejinách sci-fi filmu - niečo tak umelé, chaotické, kulisové a bez feelingu sa vidí málokedy. Občas biele steny fungujú (THX), ale tu nula bodov. 2. Najoriginálnejší protivník v dejinách sci-fi filmu - Strielajúce stromy (WTF!). 3. Najoriginálnejší pomocník v dejinách sci-fi filmu - aportujúce kovové guličky (!!!). Vôbec Karyn Kusama ma úchylku všade strkať flóru viac než je zdravé (keep of the grass!). Zlé na všetkých frontoch. Kto sa tešil na sexi latex dostáva kopanec do vajec. Chalize v kondómovo čokoládovom overale vyzerá, ako vosková figurína s výkladu Prady. Súboje vykrádajú Power Rangers a dialógy telenovely. Momenty keď Charlize podlaďuje hlasivky, aby znela drsne by som tesal do kameňa. Ten bod je za celkom dobrý soundtrack. 20% ()

sharky 

všechny recenze uživatele

70% Charlize je tak úžasná herečka, že by se mi kvůli ní snad začala líbit i Rodinná pouta. Asi nejsem schopný soudně hodnotit, ale v každém případě mě zaujala i spousta originálních nápadů (především výprava a různé technické blbůstky) a zajímavá zápletka. Ani nevím proč, ale celou dobu během sledování se mi furt v hlavě vybavoval film Dark City (Smrtihlav). ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa podobá na Elektru a bohužiaľ ani nedosahuje jej kvalít asi dieru do sveta neurobý. Scifi s IQ pre 13 ročných a slabými efaktami bez akejkoľvek výnimočnej scény tak zaujme jedine obsadením Charlize Theron do hlavnej úlohy a jej futuristickým šatníkom. Niekto však o nej povedal, že by vyzerala dobre aj keby mala vedro na hlave, takže asi tak. Nielenže tu nemá čo hrať, ale takýto film by pristal skôr Mille Jovovich (alebo ona tomu filmu). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nevydarené. Určite si od tohto snímku tvorcovia sľubovali oveľa viac, ale stvárňovanie akčnej hrdinky, ktorá zachraňuje svet Charlize vôbec nesadne. Určite menej ako Jolie v roli 'Tomb Raider'. Síce farebne a graficky veľmi pekne spravené, no akčné scény chabé a ako celok bol film príliš rozhádzaný. Film ktorý celkovo neohromí. 55%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama