Reklama

Reklama

Student medicíny David je zpočátku štěstím bez sebe, když je přijat jako laboratorní asistent proslulého hadího experta – doktora Stonera. Brzy ale zjišťuje, že za zavřenými dveřmi ordinace se odehrávají prapodivné experimenty, jejichž cílem je přeměnit člověka ve vládce hadů – kobru královskou. A Davidovi rychle dochází, kdo má být další obětí šílené vědcovy mysli. Pod režijní taktovkou velezkušeného režiséra Bernarda L. Kowalského (hlavní tvůrce seriálů Mission: Impossible, Wild Wild West a Columbo) a v produkci oscarového Richarda D. Zanucka (Čelisti, Rozsudek, Planeta opic) vznikl sci-fi horor, který patří ke kultovním kouskům daného žánru. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Kangax 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som nehľadal atmosféru u zvieracích hororov... Jednoducho sa ani nedá navodiť, a preto tento druh hororu ide akosi mimo mňa. Každopádne tento film so zvláštnym názvom má celkom dobrý scenár, a spolu s obstojnými hereckými výkonmi patrí k tomu lepšiemu čo som v danom žánri videl. (opakujem že zvieracím hororom sa vyhýbam, takže ich moc nemám napozeraných!) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná (více)sci-fi-(méně)horrorová oddechová podívaná. Docela mě to bavilo, slušně to odsýpalo, nějaké náznaky (horroru i erotiky) tu byly. Prostě nic, co bych měl filmu, který si rozhodně nehraje na nic více, než ve skutečnosti je a přesně plní to, co má, vytknout. Kromě jedné jediné věci a tou je jeho závěr. Čekal jsem ho trošku "složitější", vyhrocenější, akčnější. Ale jinak, čekal jsem to trošku horší, nakonec jsem byl ke své potěše i příjemně překvapený. Což se může stát i vám, pokud od toho nebudete čekat příliš. ()

Reklama

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem typický eko horror, ve kterém budou zabíjet hadi, už první scéna převezení do Panoptika zrůd mě ale přesvědčila, že tohle by mohlo být zajímavější. A taky bylo. Začátek byl slibný ale na hlavní příšerku musíme čekat přes hodinu (!) a nakonec se na obrazovce ani moc neohřála. Je to škoda, protože zrůdy ve filmech mám rád. Další plus je za opravdové hady a že se autoři vysrali na nějaké gumáky (tu poslední přeměnu nepočítám). Kdyby to nebylo tolik natahované, tak bych dal o hvězdu víc, takhle je to jenom za dvě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku filmu, ešte pred úvodnými titulkami, ma jeho tvorcovia uistili, že všetky hady v tomto snímku sú živé, žiadne gumové atrapy. To ma potešilo a navnadilo. No prišlo sklamanie. Hadi síci boli reálni, čo je určite zaujímavejšie ako nejaké digitálne karikatúry. Ale inak to bolo celé o ničom. Tento film ma vôbec nebavil. Ako horror je to velice slabé. Nevidel som nič desivé. Nanajvýš tak mierne nechutné, ale i to len preto, že sú mi hady protivné. Bola to ssstraššššná sssprossssstossssť. "Sssssss". * ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pod stylovým názvem se skrývá celkem slušný ekohoror, který uskopojí všechny plazofily (není to odborný název ale určitě je dost výstižný). Avšak nejedná se o klasický horor kde skupina hadů utočí na nebohé civilisty a popravdě se ani moc nejedná o horor jelikož nápínavých scén je zde minimum. Film pojednává o vědci, který zkouší přeměnit člověka v plaza a čas od času se pomuchluje s nějakým tím jedovatým plazem např. kobrou královskou což je mimochodem nejlepší scéna z filmu i když dělá docela zvláštní zvuky. Takže horor to bude jen pro ty kdo mají panický strach z plazů jelikož těch je ve fimu nepřeberné množství. Kdo má rád hady bude z filmu jak v sedmém nebi a kdo se jich bojí tak se na film nepodívá. Prosssssssté ale já se docela bavil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Krajta použitá ve filmu byla přivezena ze Singapuru. (ČSFD)
  • Všichni jedovatí hadi ve filmu jsou skuteční a herci s nimi museli pracovat. Pouze v záběru, kde doktor Stoner (Strother Martin) chytne hlavu kobry, byl použit umělý had. (ČSFD)
  • Filmový debut Reba Browna. (ČSFD)

Reklama

Reklama