Reklama

Reklama

Epizody(11)

Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Komerce je podobná žluté kouli s velkou tlamou z počítačové hry Pac man. Je olepená bankovkami, logy slavných TV stanic, bez chvilky oddechu rejdí a každou chvilku schramstne nějakého umělce nebo neumělce. Že se jí to podařilo u Ivany Chýlkové jen dokazuje, jak je mazaná! Pak už jen tyto nešťastníky vyplivne na takových místech, kde vznikají samá hodnotná díla jako je tento seriál. Pane Vorlíčku, proboha utečte, dokud je čas! Vykašlete se na němce, na seriály a vraťte se ke kořenům… ()

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k seriálu vlažně a s nulovým očekáváním a přitom se ke mně dostala celkem pohodová zábava. Ivana Chýlková je jako vždy výborná a už se těším, až ji uvidím i častěji v mužském převlečení :-). Herci jsou vyrovnaní, tedy až na Jarku Kretchmerovou, která svoji roli hraje jako Slunce Seno. Naštěstí se ke mne nedostala druhá Pojišťovna a i dialogy nepůsobí tak krkolomně. Do nadprůměrného hodnocení chybí seriálu místy šťáva. I přes prů*erové situace, které Chýlková řeší jsem tak nějak znuděně seděl u televize a čekal až přijde něco většího. Dalším vroubkem je přeci jenom trošku scénář, který pojednává o zkrachovalé herečce, která neví, kde se uchytit. .Převleče se tedy do pánského obleku a zkouší prorazit v televizi... Nezní to na poslech dobře. Některé vtipné detaily naráží na TV Nova a to je zajímavé. Například Benešová hrající Borhyovou, která jede po svém kolegovi a tomu podobné kraviny dokáží pobavit. Tak tedy jsem zvědav, zda mne Tajfun v příštích dílech nezklame. Dobře Vorlíčku! ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zbytečný seriál, jehož znělka je sama o sobě daleko populárnější. Myslím si, že i zhlédnutí jednoho dílu, sledování ukázek a tu a tam i přímo nějaké té scény mě opravňují k tomu, abych tuto koninu ohodnotil. Na mě to opravdu působilo trapně, technická stránka je velmi slabá. No a když nikdo nepozná, že za moderátorským stolem sedí žena, to už je opravdu moc. (351.) ()

Vakomlok odpad!

všechny recenze uživatele

Fascinuje, že skoro v každým českým rádoby sitcomu prostě někdy přijde moment, kdy se některá postava hrozně špatně převlíkne za opačný pohlaví a všichni to sežerou do posledního falešného vousu na umělém kníru, přičemž to nikdo, ale opravdu nikdo do tři čtvrtin seriálu netuší. No a když se na téhle premise bodří hoši z TV rozhodnou postavit na tom celý seriál, zaručeně to musí dopadnout opravdu otřesně. A taky že dopadlo. Sběř totálně nesympatických a zoufale přehrávajících herců, veškerý kulisy vypadají plastově a nejlepší na tom všem je, že celý seriál zvládá postupovat dopředu, aniž by diváka nějak vytrhnul z letargie, protože se tam absolutně nic neděje. Nejhorší na tom všem je, že už jsem se ani nedokázal smát, jak je to hrozně špatný. Jeden odpad prosím. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že zde nikdo - ani výrobci, ani herci se netajili tím, že mají rádi snadno vydělané peníze. A že to popudí některé diváky? To jim bylo jedno, vůně peněz uklidńuje a čím rychleji se vydalějí tím víc času je pak na jiné aktivity. Herci rádi cestují k moři, a když tu a onu roli nevezme ten a onen, tak ji vezme jiný. Herci tohle moc dobře ví, takže jdou do akce bez ohledu na výsledek. A pak se mohou koupat, jezdit na slonech, někteří si zaplatí i novináře z Blesku, aby je vyfotili jako naháče na pláži. to dělají hlavně herečky! Muži se raději opijí a pak nechají fotografovat, protože je třeba aby byli herci někde vidět a divák o nich věděl dopředu, a pak je viděl v nějakém seriálu, a řekl si toho znám z novin - či tu znám z novin... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Studio smyšlené televize H2O bylo postaveno v bývalé budově TV Nova ve Vladislavově ulici, a to přímo ve stejném prostoru v přízemí, kde bylo do roku 1999 zpravodajské studio Novy. (ROBOTOX)
  • Ve 3. dílu si okolo 5. minuty můžeme všimnout mikrofonu nad lustrem. (TheStitch630)

Reklama

Reklama