Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá odreagovačka u které bych chtěl poznat scénáristu, protože takovoudle magorovinu nemůže vymyslet normální člověk, ale přinejmenším stejný blázen jako ti herci, kteří někteří byli takový postihové, že jsem nevěřil a řval smíchy na celé kolo... Některé naprosto odbourávající hlášky, scénky a všechno... xD ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Není hezké dělat si srandu z handicapovaných, ale naštěstí tady ta komedie je v dobrých mezích. Spíš mi přijde, že se tu občas ukazuje, že i nějaký ten postižený člověk dokáže, kolikrát více a především žije lepším životem než naprosto zdravý jedinec. Knoxville mám rád pro jeho některé vylomeniny v Jackassu, ale nedokázal jsem si ho představit v celovečeráku. Musím, ale říct, že na tuhle roli se hodil. Ne, že by vypadal nebo se normálně choval jako mentálně zaostalej, ale trochu ty móresy má z výše jmenovaného Jackassu, kde se tak občas chovaj. Celý je to vesměs jedna velká blbost, ale mě to pobavilo nadprůměrně. K tomu se přidala moje oblíbenkyně Katherine Heigl a dílo bylo dokonáno. Určitě komedie, která by neměla nikoho pohoršit, naopak spíše pobavit. 75% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tu čtvrtou hvězdičku dávám jenom kvůli Knoxvillovi, který je překvapivě dobrý herec i když si nerozbíjí držku golfovým vozíkem. Jinak to byla naprosto průměrná komedie se scénářem, který už člověk viděl asi v padesáti jiných filmech a tak se zasměje jen občas a překvapen není vůbec. Na jednoduché zabití času optimální. 70% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama