Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tom sere vlastně to, že nějaký idiot tomu dal naprosto nesmyslný český název. To to tehdy tolik neřešili? Nebo jak mu to prošlo? To fandu předešlých těch dvou jiných filmů naštve asi nejvíc. Jinak to tak do 2/3 není úplně špatné a člověk se párkrát zasměje. Bohužel v závěru se to opravdu předvádí, co se týče nelogičnosti i přehnaným chováním některých postav. A já vím, že od tohoto se neočekávají kdo ví jaké překvapivé zvraty, ale tohle je blbé pouštět i dětem. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stále ešte relatívne pozerateľná family komedia natočená podľa animovaného seriálu Richie Rich (o zazobanom faganovi). Ináč tu pri názve nejeden zaplače a ak by som si toto náhodou kúpil v bláhovej domienke, že to má niečo spoločné so Sám Doma od Columbusa, tak by ma vystrelo a asi by to zlízla chudák predavačka. Nuž zase sa distribútori vytiahli. Ale pár nesplnených deských snov som si tu našiel (ale McKáčer to nieje). ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

O něco horší Sám doma- hlavní představitel je sice stejně dobrý, se scénářem a režií je to ovšem horší- je bolestně vidět, že to, co z tohoto tématu udělal Columbus, je nenapodobitelné od nikoho jiného... Nicméně kdybych zůstala Sama doma a byla bohatá (a neměla co na práci), nevadilo by mi se na to podívat... Zkrátka průměrný, hezký film... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý má v sebe veľa nápadov. Veľa megalomanských projektov, niekedy prídu človekovi až sci-fi. Tento film patrí medzi moje obľúbenejšie. Najmä predstava života v takom dome, mať všetko, čo si zažiadam, na dvore obrovský lunapark, krásne aleje a záhrady, trezor v hore, obkukanej z jednej z najznámejších amerických pamiatok, prezidentov zobrazených v Mount Rushmore. Príbeh chlapca, ktorý pred peniazmi je ochotný zvoliť radšej priateľstvo a lásku k rodine a blížnym je krásny príbeh pre deti a pre nás výzva, aby sme takúto rozprávku podporili a možno si z nej aj niečo zobrali. Avšak aj na rozprávku tam bolo veľa hlúpostí, naivít a trápnych dialógov. Vizuálna stránka bola tiež niekedy pomaly nerealistická a nekvalitná. Celkovo to však patrí k tým lepším príbehom. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už před mnoha lety, společně s jedničkou a dvojkou Sám doma. A zatímco dva jmenované díly jsou fantastické i teď, tohle mi už v raném dětství připadalo jako jedna dlouhá, otřesná a nezajímavá nuda - a to už je co říct. Ovšem asi dvě vtipné scény si vybavuji ještě teď, a tak je to aspoň za jednu hvězdu. Jinak je to ale děs a hrůza.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama