Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na soukromé škole se koná slavnost vítání prvňáčků. Mladý učitel George Hanson je pyšný na program, který s dětmi nastudoval, radost mu kazí jen to, že nepřišel jeho přítel, doktor Robert Joley. Po slavnosti se George účastní večírku u bohatého literárního agenta Sydney Millera, otce jedné z malých žaček. Seznamuje se tam s nevlastní sestrou Sydneyho manželky Constance Ninou Borowskiovou. Mladá žena se ho zeptá, jestli nemá zájem o byt, doslechla se, že se prý bude stěhovat. Tak se George dozví, že jeho přítel Robert chce se vztahem s ním skoncovat… Poté, co se tak skutečně stane, se George nastěhuje k Nině a hned od začátku si oba mladí lidé výtečně rozumějí. George se pokouší zapomenout na zklamání s Robertem a pro Ninu je mladík vítanou změnou v nepříliš vydařeném vztahu s advokátem Vincem McBridem. Po čase ale Nina zjistí, že je těhotná, a pomalu se utvrdí i v tom, že dál už s Vincem žít nechce. George jí nabídne, že se o dítě budou starat společně, zůstanou přáteli a budou spolu i nadále bydlet. Vince to zprvu navýsost roztrpčí, nakonec ale musí tvrdou realitu přijmout… Jednoho dne Georgeovi opět zavolá doktor Robert Joley: chce, aby s ním jel na konferenci kritiků do jeho bývalé školy. George zprvu váhá, ale nakonec souhlasí. Nina jeho odjezd sleduje s obavami… Na konferenci se George a Joley setkávají s profesorem Rodneym Fraserem a jeho mladým přítelem, hercem Paulem. A právě mezi Paulem a Georgem od první chvíle přeskočí jiskra. Postarší a rozumný Rodney vše sleduje rezignovaně, George se ale obává, jak na novou situaci zareaguje Nina… (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zajimavý příběh, který je plný trablů s muži jedné svobodné matky. Jennifer je tady ještě neuvěřitelně sexy. Doba, kdy z ní bude vyzáblina, bohužel teprve příjde. Mnoho prvků komedie jsem tam nezachytil a na drama je to až moc velká romantika, ale celkově slušný průměr. Příjde mi to nebo každý druhý gay má o mnoho víc obdivovatelek než heterosexuál? Možná se až moc divám na filmy a přestávám rozlišovat realitu od fikce. Nebo ne? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektní romantická komedie. Miluju, když z filmu cítím všechny emoce a taky krásné poetické rodinné prostředí. Paul Rudd v roli charizmatického George Hansona, který je gay a zároveň hledá tu svou cestičku kterou se bude dál ubírat a není si tak uplně jistý kudy vykročí spolu s jedinečnou a geniální Jennifer Aniston podobenstvím názorů a životního příběhu jakoby z oka vypadla její osudové roli Rachel z přátel i když není na místě jí do této škatulky pořád řadit jelikož ušla velice dlouhou a plodnou cestu životem do jedné z výšin herectví. Alan Alda byl ve filmu naprosto bez chyby :-). ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Gay, který si to furt jaksi nedokáže přebrat, koketuje s Jeninifer Aniston... Na konec se rozhodne - rozhodne se možná správněm ale je to blb... Celkově by mě zajmalo jak si myslileli tyhle dva (On a ona), že to bude fungovat? Již od začátku to bylo zřejmé, že Gay je Gay a nemůže žít svůj život a u Jennifer vychovávat dítě. Filmové kvality bych řekl celkem podprůměrné. Děj a tak taky taky tak podprůměrný! ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mnoha romantických komedií, které nenaplňují ani daný žánr, jen tak uplynou a proto se hodí jako audiovideo kulisa ke studiu něčeho nezajímavého. Zlí jazykové tvrdí, že jsou i takoví jedinci, kteří kvůli čumění na tyto americké kraviny neudělají napoprvé ani zkoušku z farmakologie. Ale to Jenn a Zahn jistí. 30%. Produkce: Twentieth Century Fox ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Není to nijak hlubokomyslný příběh, ale klasika se šťastným koncem, i když ne takovým jak by si člověk představoval. Prostě krásný oddechový film o trošku zvláštních vztazích. Ale i přes svojí jednoduchost nádherně krásný a romantický. Mě se to prostě líbilo a když je nálada tak je to přesně typ příběhu, který je vhodný:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama