Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Hane 

všechny recenze uživatele

Vemeno býk snad nemá ne?! Co to je za kravinu. A bez rohu? Akorat deti pekne zblbnou. Stacilo by, kdyby jim tam nenakreslili nic a bylo by to jasne. I ja na to pet minut čuměl a rikal si: "Býk přece nemůže mít vemeno ne?!" Přitom je to jasne ze. Takze deti pak vsemu rikaji krava... Dávám jednu hvězdu za zbytek... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Mud - North Mississippi Allstars [2:30] ,2. Hittin' the Hay - North Mississippi Allstars/Les Claypool [2:23] ,3. Down on the Farm (They All Ask For You) - Kevin James/North Mississippi Allstars [1:12] ,4. Won't Back Down - Sam Elliott [2:12] ,5. 2StepN - North Mississippi Allstars [2:46] ,6. Hillbilly Holla - North Mississippi Allstars [3:25] ,7. Kick It - The Bo Keys [2:33] ,8. Father, Son - Peter Gabriel [4:56] ,9. Freedom is a Voice - Bobby McFerrin/Russell Ferrante [4:17] ,10. Popsickle - Starlight Mints [3:01] ,11. Wild and Free - Rednex [3:37] ,12. Boombastic - Shaggy [4:06], ()

Reklama

pursuer 

všechny recenze uživatele

Nevím, co od tohoto filmu čekat, prostě animáč na jedno shlédnutí o nudném večeru. Člověk se občas zasměje, připomene si tradiční animáčovské klišé náhlé proměny hlavního hrdiny a navíc může zkoumat, proč má "kraví samec" vemena :D Nic moc nečekat, po ničem se nepídit, hip-hop přehlédnout, nucené našroubované scény ignorovat a je to celkem dobré, jen pro jednou, ale dobré. 62% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama