Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

HDeer 

všechny recenze uživatele

I keď zárobkovo tento film vyšiel úspešne, nepredstavil nič nové skôr urobil akýsi mix rozprávok od Mauglího až po Madagascar. Mimoriadne úbohý dej stavia na príbehu otca ktorý sa hľadajúc svojho strateného syna zapletie so stádom šialených pakoní ktoré si za Boha zvolili koalu. V animácii taktiež žiadny pokrok. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

O této animované pohádce není třeba nic psát, neboť je to vykrádačka prakticky všeho, co z tohoto žánru znáte. Nejvíce vám přijde podobný s Madagaskarem. Jen míra a kvalita vtipu je nepřiměřená a musím uznat, že mne to neskutečně sralo. Jsem sice zastáncem animáků a většinou nejdu s hodnocením pod tři hvězdy. Zde však musím přitvrdit, protože je to jen pitomá trapná kopie. Nevrmór! 30% ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

Keď som videl na tento film plagát, myslel som si, že je to alternatívny názov Madagaskaru. A ono to aj tento film dosť vykráda, nehovoriac o tom, že Madagaskar nie je jediný film s ktorého si Divočina požičala, čo sa jej páčilo. Nie, že by bol Madagaskar niečo extra, ale oproti tomuto je to veľkofilm! Divočina je nudná, bez vtipu, tisíc-krát obmletá s predvídateľným dejom. Jediné čo ma ako-tak pobavilo bola koala, ktorá má v slovenskom dabingu unudený a zhulený hlas. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film, který rozhodně není ničím originální. Kopíruje Madagaskar, především dvojku tím, že i tentokrát jeden z hlavních hrdinů zmizí ze ZOO a ostatní zvířata se jej rozhodnou jít hledat. Mezi hlavními hrdiny je opět žirafa a lev, ačkoliv animačně se mi líbil více než v Magagaskaru, tak tady to nebyl takový srandista. Dalším vykradeným filmem hned po Madagaskaru je Happy Feet svými tučňáky. Na celém filmu mě tak pobavil jedině curling se želvama hned na začátku. [5579. hodnocení, 196. komentář, 51%] ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Boha jeho! Divočina mi připomíná eskapády pana Cimrmana. Její tvůrci přišli vlastně s "Madagascarem", jen o pár měsíců později. Ovšem s Madagascarem nudným, nezáživným, nevtipným. Vznikl z toho patvar, u kterého jsem se kroutil už po pár minutách, ale nakonec jsem dokoukal a s "díky" vrátil známému s tím, že až mi bude chtít zkazit odpoledne, tak stačí když mi to řekne. Aspoň pak ušetřím 90minut svého života. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Navzdory tomu, že filmové anakondy se většinou chovají velmi divoce, ve skutečnosti jsou poměrně klidné a pomalé. Režisér se nechtěl vzdát realističnosti, což ale znamenalo, že by Larry nestíhal své přátele. Nakonec tento problém vyřešil docela jednoduše – posadil Larryho na hřbet žirafy Bridget! (hippyman)
  • Srst lva Samsona se skládá z více než 6 milionů chlupů, které byly ve všech záběrech každý zvlášť vyrenderovány počítačem. Ovšem “nejchlupatějším” zvířetem ve filmu je pudl, který má na sobě více než 14 milionů chlupů! (contrastic)
  • Divočina je největší film, který kdy byl produkován v Kanadě. Pracovalo na něm 418 animátorů, kteří strávili u počítačů celkem 1,5 milionu hodin. (imro)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama