Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Jak jsem miloval jedničku a ještě víc dvojku, tak trojka mě neoslovila ani trochu. Spíše působí jako ne moc povedená parodie nebo spíš pokus o zesměšňování prvního dílu, což by se dalo brát jako fajn, kdyby šlo o nějakou fanouškovskou tvorbu na youtube, ale jako oficiální třetí díl je to dost mizerné. Dokonce ani nové píšničky tu za moc nestály. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti cast disneyovske Lvi trilogie,ke ktere jsem pristupoval velmi skepticky,nebot uz druhy film byl slusne zklamani.Studio si vybralo postavicky Timona a Pumby jako hlavni hrdiny a to film vlastne zachranilo.Scenar je vlastne spojovani jedne vtipne scenky za druhou,prospikovane spoustou hlasek parodujicich cokoliv,co prislo tvurcum na mysl.Tyto dve postavy si studio vybralo velmi moudre,nebot bez nich by film nebyl ale vubec o nicem.Takhle je to velmi slusna rodinna komedie,ktera se originalu sice nevyrovna,ale slusne predstihuje druhy film trilogie.U me hakuno matatovskych 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)

Reklama

Reklama