Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

elle 

všechny recenze uživatele

Na komedii mi to připadalo smutné - v celkovém dopadu. Na studii této zapeklité situace, to nešlo do hloubky. Některé scény byly velmi milé, hlavní dvě herečky velmi sympatické (ale tak trochu dvojčata). Když to ale srovnám s Láskou nebeskou.....Není to špatný film, splnil co chtěl, ale přišlo mi to trochu moc snaživé a tak zdravě moderní. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Reklama

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Natočit romantickou komedii tak, aby byla romantická i zábavná, je podle mě obtížný úkol, který se zatím podařil jen v několika málo případech. Tenhle film má sympatické postavy a poměrně originální (i když nerealisticky vystavěnou) zápletku, a přesto to chtělo několik pokusů, abych se jím konečně prokousala. Snad proto, že je od začátku jasné, jak to dopadne, nic nepřekvapí, a moc zábavy jsem v tom taky nenašla. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy film, s mojim oblubenym anglickym obsadenim, prijemnym soundtrackom, nezvycajnou (sice dnes uz az tak nie velmi nezvycajnou) tematikou, resp laskou, s inteligentnymi dialogmi, krasnymi kytickami a kvietkami, a s (na skodu celkoveho filmuu) s niektorymi americkymi scenami...Inak 75 per. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Každý romantický film většinou končí nádhernou svatbou. Tento svatbou začíná, což je zvláštní a netypické. To nebude jen tak, tady se určitě stane něco nečekaného. A stalo. Lesbická témata nebyla nijak častá a nikdy nebyla výsadou romantických filmů. Doba už uzrála na to, aby se to změnilo. Snímek si drží svůj standart veselého vyprávění, kde není daleko ani ke skvělým vtípkům. Herecké výkony hlavních představitelek jsou až k neuvěření uvěřitelné. Vyprávění nikam nevybočuje a stále se drží společenského problému, který je reálný a který může kohokoliv postihnout. Reakce na danou věc jsou klidné, což skoro budí úsměv, ale řešení přirozené. Snímek je tedy neurážející, klidný a odpočinkový. Nehraje si na veledílo a nese sebou tak trochu i poselství. A možná to byl i záměr. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama