Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byli sme na tom jako puberťáci v kině.Bavil sem se královsky.Po čase sem si uvědomil,že z toho Hogan udělal infantilní podívanou pro malé.Je to škoda,po těch letech se dalo určitě zapracovat na lepším scénáři.Co ale Paul posral nejvíc,je vynechání klasické Dundeeovské muziky,malé zapojení Lindy a hlavně to neměl dělat tak infantilní a neměl se tak zesměšňovat.Přišlo,že mezi ním a Lindou to vůbec nejiskří,jako by tam ani nechtěla hrát.Bylo takové moc umělé a ten šmrnc se vypařil někam do Bushe.Ale hlal bych,kdybych tvrdil že jsem se nebavil,jen míň,než bych si moc přál.Určitě veliké zklamání. 55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než oba předchozí díly. Nevím, možná to bylo tím děckem, které mě neskutečně sralo, možná to bylo už ne tak zajímavým a humorným příběhem. Přece jenom uběhla dost velká doba a původní divácká základna už dost zestárla. No a v konkurenci se stejně starými komediemi už tomu prostě začal docházet dech. Méně humoru, méně zábavy – bylo to sakra poznat. Alespoň že ta Linda Kozlowski je (byla) pěkná baba. To však větší úspěch předem nezaručuje…45% ()

Reklama

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

Cool cameo Mike Tysona(?), správná dávka "blbosti" (zápletka s obrazy apod.) a dokonce fajn hlášky...nemůžu si pomoct, ale je to za ***1/2. Nejspíše to je tím, že si vůbec nevzpomínám na Krokodýla Dundee v New Yorku a tajne doufám, že to tvůrci s tou zmiňovanou "blbostí" mysleli opravdu tak jak to vidím já:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama