Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem se se svými známými vsadil, že oni i já dokážeme dokoukat do konce cokoli tam protistrana pustí. S ohledem na to, že má alergie na týnejdžr broskvoviny je obecně známa, a oni zas nemusí psycho a terror v movie byly filmy vybrány brutálně drsné (v sázce bylo mnohé -večeře!!). Takže zatímco oni mi pustili Zhovadilý koláč II., já jim Srpski film. -- Já ten hnus dokoukal (koláč), oni (byli tři) se nedostali (Srpski) ani přes padesátou minutu! Večeři mi ještě dluží (jen tak se k ní asi nedostanu-nějak se mi vyhýbají ….), ale jak tak rychle opustili mé kino, zanechali mi tam tenhle skvost. -- Dokud mi budou dlužit večeři, bude v mé filmotéce!! ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování “prciček“, skoro na stejné úrovni jako první díl! Máme tu starou známou partu, která si vyjela udělat mejdan do domu u jezera! Prvky příběhu jsou přibližně stejné jako v prvním dílu, ale v jiném prostředí. Jsou tu opět výborné vtipné scény a super vtipné hlášky! Staří známí opět excelují a je to fakt zábava! Prostě super teenage komedie se svým nezaměnitelným kouzlem a opět s výborným závěrem filmu! 4 hvězdy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama