Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, jež upřímně od začátku upustila od konsistentnější výstavby scénáře a snaží se vsadit na ztřeštěnost, rychlé tempo a vtipy, jimž se smějeme dříve, než se na obrazovce odehrají. Romantičtější pasáže tedy zrovna nefungují a postavy působí občas značně nesympaticky a nevěrohodně. Celkově poněkud křečovitý a povrchní snímek. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Trapné až to bolí.. Nejhorší část je na konci, kdy si nikdo nevšimne, že je najednou Sebastian menší o půl hlavy, má mnohem ramenatější postavu a možná díky barvě ve tváři přehlídnou i rysy v obličeji.. Příběhově tisíckrát omletá písnička.. Jediné plus vidím v roli Channinga Tatuma, kdy se tenhle sexy slaďouš opravdu důvěryhodně snaží diváky přesvědčit, že mu to nejde s holkama :-D ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

prostě nic víc ani míň než úsměvná komedie s klasicky jasným průběhem, což jí ale paradoxně vůbec neubírá na jejím kouzlu... amanda bynes je dobrá, i když se občas pitvořila až moc, a ani samozřejmý hepáč nezklamal, jednoduše mile blbý snímek, takže v součtu andy fickman odváží vydřené tři body a konečné skóre 60%. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda někdy přijde den, kdy si Amanda Bynes zahraje v normálním filmu. Tady se to každopádně ještě nestalo. Jednou by si to zasloužila, není sice jako herečka nic extra, ale hrát pořád v takových blbostech nemůže dělat člověku dobře. Příběh už klasicky středoškolsky zoufalý, ale za pár úsměvných situací si to 2* zaslouží. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama