Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Melios 

všechny recenze uživatele

Normálne je mi až ľúto ,že som si na tento seriál vspomenul až teraz. Kto nevidel môže ľutovať. Ďalši dôkaz ,že aj bez slov sa dá odvyprávať epický a šialený príbeh zároveň. Prajem si ,aby vznikli ďalšie epizódy ,ale toho sa asi nikdy nedočkám. Hodnotené bez nostalgie. Budeš mi chýbať Pingu. NOK NOK! ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Klasika z dětství a spoustu meme materiálu. Zajímavá animace, která má podle mě i dnes své kouzlo. Dospělým už podle mě nemá co nabídnout a teenagerům také ne. Čistě seriál pro dětské publikum, ale rád na něj vzpomínám a klidně bych si ho pustil i dnes. Za mě skvělá zábava pro děti. 8/10 ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak to má bezkonkurečně zvolený styl dorozumívání se tučňáků. Ty zvuky jsou vtipné a hlavně spolu s mimikou zcela jednoznačně vyjadřují co mají. Nikdo jim nerozumí a celý svět ví o co jde. Obsahově jsou některé díly lepší, jiné slabší. Animačně to není tak vyšperkované jako např. Mio Mao, ale pro zasmání to určitě vždycky je. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu zábavné, lehce výchovné. A náš syn ho samozřejmě žere. Občas už mi ten neposeda lezl i na nervy (tučňák, ne syn), jak musel pořád zlobit a vymýšlet stále nová a nová alotria. A taky ty jeho sourozenecké šarvátky se sestřičkou! Podezřívám autory, že se inspirovali mým vlastním dětstvím (i já mám mladší sestru :-). ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti hrátkám s plastelínou, sám jsem jí kdysi sežral na kila, ovšem menší z mých úprců se té natahovací postavičky bojí jako Slávik ženský. A to si ve školce podmanila svou dechberoucí autoritativností nejen dětský kolektiv, ale i vyhořelé souškyčitelky, tedy poněkud překopala zaběhlý řád, a když nedávno potkala čerta, tak ho kopla do holeně a šla na lízo. Takže sorry jako. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)
  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno