Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda se skvělým námětem, kterou bohužel zase zabilo její zpracování. Postava Sarah mě ke konci tak strašně lezla na nervy, že jsem jí ve finále přála jenom to nejhorší. Což asi úplně nebyl záměr tvůrců ... Nějak mi připadá, že se z Black Mirror vytrácí ten dokonalý zvrat a luxusní pointa, která nechá diváka ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vcelku aktuální téma obrovského strachu o své děti a neustálá potřeba jejich kontroly.Starostlivá maminka si tak mohla vychutnat z první osoby sex své dcerky i její první kokainovou zkušenost. Epizoda rozhodně přichází se zajímavým námětem k zamyšlení. Navzdory tomu, že je námět nesmírně zajímavý, tak je také neskutečně předvídatelný a od první minuty do poslední je zcela jasné, jakým směrem se bude děj ubírat a jakou katastrofou nakonec vše skončí. Jediné, co mě malinko překvapilo bylo to, že to tak neskončilo podstatně dříve. Dospívající děti zbožňují své soukromí a starostliví rodiče je o ně rádi připravují, protože v nich nesmírně dlouho vidí stále ta malá bezbranná stvoření, o která se musí starat a bránit je před nástrahami krutého světa, a to mnohdy celý život. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu příliš popisné, tady je to ukazování prstem na nebezpečí technologií výrazné, převáží nad samotnou atmosférou příběhu.. Jinak ale pravdivé, rodiče vozící své šestnáctileté dcery do školy, aby byly v bezpečí nebo hyperprotektivní matky omývající Savem hračky pro svá batolata by pro uváděnou vychytávku sáhli bez rozmýšlení. Výsledkem je odmítnutí a rozchod, nepřipravenost nebo naopak připoutání, trauma v každém případě.Jako ve skutečnosti - matka i dcera jsou k politování, případně na pár facek. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama