Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 4

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se v podobném duchu rozepsal například u Mamutího drcnutí nebo tajného životu mazlíčků, ale pořád čekám na "PECKU". Poslední dobou se mi zdají všechny rodinné animáky, ač příběhem diametrálně odlišné, svým způsobem stejné. Nejsou vůbec špatné....to v žádném případě, ale tak nějak splývají, chybí jim nějaký ten bonus navíc, stavějí na stejných základech.....vtipná postavička, roztomilá postavička, ztřeštěná postavička, dětský vtip, dospělácký vtip a tak dále a tak dále. Čapí dobrodružství rozhodně není špatný filmek....."vau efekt" mu však chybí. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Asi nejšílenější a nejbláznivější animák všech dob (ano šílenější než Zataženo, občas trakaře 2)... Nemuselo by to být špatné, ale má to jednu obrovskou chybu - všechno je strašně předvídatelné (ano to animáky bývají), ale tady je to moc. Spousta animáků balancuje na hraně, ale tady to balancuje za hranou (třeba vlci, modrovlasé děti).. Konec mě ovšem dojal, takže to úplně nepotopím...50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $72,679,278 Tržby Celosvetovo $182,379,278Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zopár gagov, nápadov fajn, pobaví, ale ináč to ide v dosť ošúchanej schéme /55%/ ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden super animák, našlapaný akcí, vtipem a parodií od začátku do konce. Nechyběla klasická výchovná témata o důležitosti hodnot, ale vzhledem k tomu, že je to hlavně pro děti, tak to tam má své místo. Snímek mě opravdu bavil, dlouho jsem se tolik u filmu nenasmála. Jen těch dětí bylo moc. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kamenem úrazu ani tak není to, že je to o dětech pro děti a rodiny a je to celý ťuťu ňuňu roztomilý. Blbý na tom je ta skutečnost, že to má hodinu a půl a přitom má divák pocit, že to vůbec neutíká. Nemá to spád, po hodině už jsem se díval na hodinky, protože jsem měl pocit, že to trvá věčnost, a přitom ještě 30 minut zbývalo. A to je špatně. Děti se asi nudit nebudou, z těch velkých očí a barevných postaviček budou nejspíš nadšený. Plus dávám hlavně za vtípky s vlkama, to bylo hodně povedený a v rámci filmu to bylo jakýmsi osvěžením. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama