Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Attta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč jsou tady na úvodní fotce tihle tři, protože tenhle starý Top Gear s něma nemá nic společného. Byl to takový základní kámen toho co jsme mohli vidět později a nebylo to špatné. Neviděl jsem všechny díly, ale bylo na co koukat a občas některý z moderátorů i pobavil (Clarkson už tehda věděl jak pobavit). ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by ste v živote mali sledovať len jeden program o autách, tak by to mal byť jednoznačne TOP GEAR. Navyše sa zabavíte, aj keď nie ste fanatik do motorov. Krása je v tom, že trojica týpkov si môže robiť čo len chce a majú k tomu veľkorysý rozpočet. A ako pomoc pri zvyšovaní sledovanosti slúži dnes už kultový bonus STIG. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

828. hodnocený film: Kdeže Autosalon nebo Autostyl. Dokonce ani "čétéčkový" Auto moto revue nesahá "Top Gear" ani po kotníky. Nesmírně inteligentní humor od pánů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Vynikající hlášky, super testy, skvělé novinky a také jízda v levném autě. 5* a jsem přesvědčenej, že tohle je ten nej pořad o autech všech dob. 5* ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Doslova autotelická revue jako autoterapie z automobilizmu! Hotový autoukájení a jiný perverze ve verzi BBC... %-] Někdy vskutku přímo autogenní... ;o))) . . . Nedívám se automaticky na každý díl, ale když už, tak bavím se autonomně skvěle! Ono je to totiž zase jen O TOM, že kde to je, tam to jede, ba tam to frčí a pánové jsou autority k poježdění... Britsky břitce, autorsky svižně! - - - - - (Vídáno nepravidelně leč s chutí na tv >primagear< , hodnocení 1.8.2011 po rozkošně uvolněné epizodce s Rendou Latitude /...pozor spoiler!...spoilery to nejistí!!.../ 9159., autentický komentář zde ve velmi dobrém rozmaru rozvolněný jako třistašedesátýdruhý - 1.8.2011) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Každý díl stojí minimálně tři miliony Kč. Plat Jeremyho Clarksona je 60 milionů korun ročně, plat moderátora Richarda Hammonda je 25 000 liber. (Ruuzha)
  • V pořadu byli hosty piloti Formule 1 osobnosti motorsportu obecně, konkrétně Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Nigel Mansell, Jenson Button, Michael Schumacher, Rubens Barrichello, Sebastian Vettel, Damon Hill a Richard Burns. (Turbinen)
  • Jeremy Clarkson údajně nikdy nejel městskou hromadnou dopravou. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama