Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

genetique 

všechny recenze uživatele

Posledné dve Prci nemajú s pôvodnými okrem príbuzenských vzťahov absolútne nič spoločné. Som zvedavý, dokedy budú žmýkať šťavu z pokračovaní. Nebyť krátkej minutáže, film už dávno vypnem. Rozoznateľne najslabší diel, no stále si drží métu a dá sa na to pozrieť, no človek musí mať tú správnu náladu. 50%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stiflerův mladší bratr odjíždí na hudební tábor vyleštit svůj hoboj, aby nakonec prošel proměnou v romantického(!) hrdinu ctícího zásady etického chování aneb nuda, prsa, sperma, zvratky a zase nuda v americkém páji vytaženém v hnilobném stavu z popelnice. Sledování této slabomyslné honírny bych přirovnal k provozování sexuálního styku omotán od hlavy až k patě strečovou fólií, ale jistě se najdou tací, jimž tato praktika přinese satisfakci libida.. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se nemůže s “prcičkovskou“ trilogií vůbec rovnat! Nový Stifler je v celku trapný a nevtipný! Prostředí tábora je sice fajn, ale je to strašně moc nevyužitý potenciál jak natočit nějaké vtipné situace. Příběh je o tom, že chce nový Stifler natočit film o táborových dívkách (mimochodem jsou to kusy) je nic moc a nové postavy jsou dost slabý odvar těch původních. Vtipných situací je tu po čertech málo a závěr filmu mi přijde vyloženě trapný. Tento film se jen snaží vycucat něco málo z původních dílů a moc mu to nejde. 1 hvězda. PS: Aspoň, že Eugene Levy si střihnul cameo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)
  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno