Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Mně se i druhé pokračování líbilo (ale tato série tím u mě skončila), pořád se zde našlo dost vtipných scén. Stejně jako u prvního dílu platí, že to je klasika teenage komedií. Dle mého, to jsou právě pouze tyto dva filmy, které v tomto žánru za něco stojí. Další díly už však stály za prd, stejně jako různé další "napodobeniny"... 70 % ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o chlp slabšia ako jednotka kvôli menej prepracovaným dejovým líniám hlavnej štvorky, ktorej tentoraz už o nič viac ako usporiadať jednu veľkú párty nejde. Vyvíja sa jedine Jimova línia s Michelle. Oz a Heather sa dostali na vedľajšiu koľaj a Kevin je doslova otravný. Zopár vtipných chvíľ má Finch, ktorý neustále čaká na svoju bohyňu a tak sa do popredia dostal kurevník a totálny kokot Stifler. Čo je dobre, pretože jeho epizódky ma zakaždým rozosmiali a miestami mi ho bolo skoro už aj ľúto. Bublinkový kúpeľ, fuj. Stifler sa stal s Jimom ťahúňom série. Jim znova absolvuje jednu trápne vtipnú scénu za druhou. Sekundové lepidlo, au. A nesmie chýbať Jimov otec a jeho prejavy do duše nemotorného synáčika. Levy našiel svoju životnú úlohu. Skvelé je, že sa tu mihnú snáď všetky vedľajšie postavičky z jednotky a každá z nich má vtipnú scénu v ktorej vyniknú. Po komediálnej stránke je to pravdepodobne vtipnejšie ako jednotka a vo finále pekne vyvrcholia jednotlivé drobné línie. Dokonca aj Sherminátor si nájde svoju Sarah Connorovú. Takže po dejovej stránke o niečo slabšie ale po komediálnej stále pecka. Keby boli všetky pokračovania takto vydarené, tak by to bolo super. No a čo sa týka CZ dabingov, tak v tom pôvodnom sa mi viac páčia mladé hlasy dabérov, ale preklad nie je miestami úplne dobrý. Redabing má lepší preklad, ale dabéri už citeľne zostarli, takže to znie divne. Ale aspoň dodabovali komplet unrated verziu. 8/10. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • První scéna s Nadiou (Shannon Elizabeth) se natáčela v centru LA a nikoliv v New Yorku. Budovy Světového obchodního centra byly přidány do pozadí. Pro efekt byly do scény zahrnuty i žluté taxíky a hot dog stánek. (Stocki)

Reklama

Reklama