Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! 75% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by tento film fungoval, ak ste nevideli prvý. Príliš sa spolieha na postavy a príbeh z prvého stretnutia, ktoré sa odohralo o rok skôr. Je to skvelé pokračovanie, ktoré jednoducho nadväzuje na to, kde posledný film skončil, zachováva si všetky postavy z prvého filmu a stavia ich do rovnako trápnych a veselých situácií. 8/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama