Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ukázková přehlídka filmařských postupů z poloviny nultých let. Klipovitý střih, modrý filtr, alternativní rock a fajne roštěnky. Docela mě překvapuje, že tenhle dementní námět v roce 2006 ještě prošel a pokud pominu, že je to vlastně strašná krávovina bez jasných pravidel, tak je to dost atmosférické a ve světle současných stále stejných duchařin i dost neokoukané. Natočené to bylo kdesi v Rumunsku a to ponuré industriální prostředí je velké plus. Strach to ve mně sice nevyvolalo, ale zvědavost, napětí a nepříjemné pocity ano. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Kristen Bell, slušná mysteriózní atmosféra -má to hodně logických lapsů, celá ta historka není moc důvěryhodná/// A já myslel, že to je vyvražďovačka a ona je to přitom duchařina. Nebo by se možná slušelo říct postapokaliptická duchařina (snad nespoileruji). Atmosféra je konečně hustá. Občas jsem i napětím nedýchal a konečně nějaký film naplno využívá škatulku duchařina. Rozhodně nenudí, což se mi u tohoto žánru stává výjimečně. Horší je to s obrazovou stránkou. Chápu, že studené barvy více nahánějí hrůzu, ale člověk toho díky té černomodré kombinaci stejně moc neuvidí a hlavně celé je to hodně přitažené za vlasy a občas jsem opravdu kroutil hlavou. Ale co, zábava to byla a účast Kristen mě potěšila./// Celkem 66%/// ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Pan Filuta 

všechny recenze uživatele

2/10 Název filmu: Pulse. Říkám si, co to sakra je? Musím to ověřit na své milované ČSFD. 54%. Nu to asi nebude nic pro mě. Mrknu na herce a hele Kristen Bell, Veronica Mars. Tak snad to dám..........Výsledek: tragický film, chcete-li remake japonského hororu. Ichabod tady píše.: Hodnocení z větší části je za Kristen Bell." Já dávám hodnocení jen za ni! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, tak po videokazetě a mobilním telefonu přišly na řadu počítače. Myslím, že to na dobrej horor nestačí. Možná až dojde na robertky a vibrační vajíčka do.... (však vy víte kam, pokud ne, koukněte na Shortbus), tak to bude za něco stát. Celý film jsem měl dojem, že jsem to všechno už jednou někde viděl, ne že bych viděl Kairo (neviděl), ale tohle je přesně typ filmu, který se poslední dobou točí jak přes kopíráky. Jedno obrovské deja-vu. Přemírou digitálních efektů, vypravěčským stylem a naprostou absencí nějaké tísnivější a hustější atmosféry mi to připadalo mnohem víc jako sci-fi, než jako duchařský horor. První půlhodinu jsem dokonce přemýšlel, že to vypnu, pak se to ale naštěstí trochu rozjelo. O něčem svědčí i to, že to není ani 10 hodin, co jsem to viděl a ani za nic si už nevybavím, jak to skončilo.... No, asi slabší průměr, nebo silnější podprůměr. Ale možná se poohlídnu po asijské předloze ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama