Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

castor 

všechny recenze uživatele

Jen si tak trochu bouchnout!! Debutující Gary Lennon jakoby se bál dostat se svojí látkou někam dál, jen ve scénách ryze násilných se projevil jako slušný sadista a nechal sličnou Kat solidně rozcupovat. Jenže zbytek je jen scénáristická nemohoucnost, která ani nedokáže přesvědčit, proč je její láska k buranskému Alovi (Angus Macfadyen – Statečné srdce) tak silná.. Kdysi byli sehranou dvojkou, která drobnými kšefty vydělávala na činže a snila o pláži a spokojeném životě. Jen by Hora„Al“masa nemohl být násilnický hovado, který ještě netuší, jaký poklad/mršku má vlastně doma.. Brzy se totiž vše otočí o třistašedesát stupňů, aby se tu založilo na plán, který ovšem nefunguje.. Inu, shrňme si to následovně. PLUS: Milla Jovovich, místy slušná atmosféra. MÍNUS: Pokus o šokující pointu, veškeré chytré řeči do kamery od všech zúčastněných (nudné plky o životě, které děj nikam neposouvají), snaha podložit problematiku domácího násilí nějakými závěry. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Fíha... Domácí násilí pojaté v duchu téměř tarantinovském... Velkej matafaka Al má problém. Celý jeho bytí je totiž problém. Velkej moud a ani špetka moudra, tělo kupa masa a mozek moře sraček... Fet, chlast a sex jako náplň života jednoho psychopata... A jak dostat Velkýho Ala? Kat je sice ukázkově blbá čůza, ale taky pěkně vypočítavá mrcha, podobojí, co se sice nejdřív bojí, ale moc dobře ví, že nejlíp si to člověk nakonec stejně vždycky udělá sám. Nebo to aspoň musí vymyslet, když už je všude kolem tolik tý >lásky< , že... ;-) . . . A tenhle filmek je vskutku drsná jízda, i když chvílemi se člověk až musí smát, byť k smíchu na těch věcech není zbla. Otázkou pak je, jestli je to na drama (no...) - byť stylové a značně >nezávislé< - dobře... . . . Tři hvězdičky tedy za onu nepopiratelnou >stylovost< a jedna navíc za (s ohledem na námět a v rámci žánru) ty opravdu vydařené herecké kreace... - - - P.S. ...A taky za to, že konečně jsem se dozvěděl, odkud že se vzali na světě všichni ti Židi! No přece z Bible a Long Islandu... ;-) - - - - - (Poprvé viděno 28.3.2009 na dvd, komentář zde jako jednadvacátý - 29.3.2009) ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem si myslel, že tenhle film nebude nic moc ale to jsem zpletl.Film svoje kvality ukaže až v půlce filmu, když se začne teprve něco dít jinak do té doby je celek obyčejná představovačka hrdinů.ze začátku se fiolm tváří, že je to příběh o Velkým Alovy což se ukáže v půlce filmu, že to zjištění bylo chybné.Co se na začátku zdálo banalní tak se vkonci ukazuje úplně jinak.Díky Mille Jovovitch jsem měl chut to dokoukat. ()

petero 

všechny recenze uživatele

100x videné, ničím výnimočné. Čakal som niečo iné nie príbeh o tom ako sa Milla Jovovich chce vymaniť spod tyranie svojho priateľa Angusa Macfadyena malého mafiánika ktorému bohvieprečo zrazu v polke filmu prepne a začne ju biť a tak sa rozhodne našiť naňho búdu, spáva s inými, muži, ženy - lesbické scény (nestojí to za to) až sa jej to nakoniec podarí a tým to hasne. Malé, nezávislé a zbytočné. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Chtít dostat do filmu úplně všechno, pak vznikne jen nepříliš vábná bramboračka. Tento film si zřejmě nedělá žádné nároky na úroveň svého diváka, vnímavějšího pak uráží primitivností - například scéna s farářem, nebo slzy Miliy při návštěvě v kriminále... to bylo pro mne opravdu jen těžko stravitelné.. Dvě hvězdy jsou za to, že přes všechny trapnosti zůstala jsem do konce, zvědavá, jak to skončí. To je v případě tohoto žánru velké plus. A nápad prokládat film rozhovory s jednotlivými postavami mne bavil. 30% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama