Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (197)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád kombináciu horor-komédia. Buď si pozriem dobrý horor, alebo komédiu. Takto to nie je to ani ono. Kurva už som sa zamotal.......Ale v "Sekere" mi to bolo šuma-fuk, pretože tak ako som sa dobre bavil, tak ma niekedy i striaslo. "Exploiťák" jak sa patrí, mnoho striekajúcej krvi, useknutých končatín a holých ciciek :) Film netreba brať vážne a v tom prípade musíte byť spokojný. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mě nalákal hlavně kvůli triu Englund, Hodder a Todd. No, Candyman si tu zaštěká chvíli, Freddy chviličku a Jason to samozřejmě kosí od začátku do konce jako za starých časů s mačetou. Akorát je teď ještě hnusnější, než kdykoliv předtím a bydlí v chaloupce z mechu a kapradí. Jako komedie horor to funguje dobře, až na pár klasických debilit ve scénáři, ale bez nich by byl film asi tak o půl hodiny kratší. V celku spokojenost za tři shurikeny. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Vynikající brutální podívaná, ve které není jediné hluché místo. Vše šlape a děj si přímočaře razí cestu až k nabušenému finále, aniž by výrazněji zaškobrtl. Možžná škoda, že absentuje charismatičtější záporák, ale tato skutečnost je více než vyvážena přítomností ikon žánru, více než sympatickou stopáží a kozičkami Mercedes McNab. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

"Are you fuckin' kidding me?" Hodnotit naplno srdcem, tak je to na 5*. Taková zábava! Tolik srandy! Skoro až mrazí z toho, co se povedlo debutantovi Adamu Greenovi natočit za pár kaček. A mrazilo asi i pár ikonám hororu, že si k němu skočily na brigádu. Hlavně fajfkový Englund je super. Ale nejsou to ti, kteří vedou tenhle film. Relativně neznámí obětní beránci společně s jedním s nejznámějších herců v kategorii "tenhle hraje snad všude, ale jak se jmenuje?" Richardem Riehlem si vystřihli úžasně hádavou a komunikující partičku párů všech možných typů (starší manželé, pornoherečky s kameremanem). Strašně vtipná předimenzovaná mocná brutalita a výborný vrahoun, a ani nevadí, že jsme se dozvěděli jeho minulost hned v prvním díle (musí se věřit, že z Hatchet franchise vznikne). Jediný problém je, že Hatchet skončí skoro dříve než začne, měl by být ještě tak o 15 minut delší. A vytýkání hororu, že je příliš krátký, to je pochvala jak hrom. Už se nemůžu dočkat prý našlapaného DVD bonusy. Dokázal bych si představit, že někoho s filmařskými ambicemi právě Hatchet dokope k tomu, aby zkusil také něco filmem zvěčnit. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mordy z rodinky lukratívnych robia s Hatched (na rozdiel od drvivej väčšiny otravných americkych teen slasherov) bezbolestne pozerateľnú záležitosť. Skombinovať šialenosť Botched, krvavosť Hatchet a nadhľad a humor Cottage, tak je to priam ideálna žánrovka. Takto žiaľ ostal každý niekde na pol ceste. 55% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)
  • Posledný film natočený v Louisiane pred vyčíňaním hurikánu Katrina. (beso74)
  • Režisér filmu Adam Green ve filmu ztvárnil malou roli jedno z mladíků na začátku filmu. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama