Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie a pravdepodobne aj záverečné pokračovanie "Hatchet" série o vraždiacej legende menom Victor Crowley začína tam, kde Hatchet 2 končil. Marybeth, ktorá masaker prežila, sa onedlho vracia do Lousianských bažín, nasledujúc policajný tím a SWAT jednotku, aby sa pokúsili Crowleyho zneškodniť ešte raz a definitívne. Príbeh je fajn a dostatočne rozvádza predtým načatý dej, ponúka zaujímavé postavy a dokonca aj niekoľko príjemných prekvapení. Štýlovo to pokračuje v trende druhého dielu, teda viac ľudí, krvi, humoru a akcie, no bohužiaľ aj menej strachu a napätia, čo je však jediná výtka, ktorú mám. Ináč ide o parádny, štýlový akčný slasher a nadupanú gore jazdu. Pre tých čo nevideli predchádzajúce časti ich však predtým odporúčam dopozerať, z 3 dôvodov: 1- dianie na seba sympaticky nadväzuje, 2- človek si to so znalosťou predchádzajúcich súvislostí lepšie užije, 3- prvý diel je najlepší. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně je třeba říci, že je to krvavá ptákovina a že hledači kvalitních snímků by si měli z mého hodnocení 2* strhnout. Humor se blíží k bodu mrazu, při řádění sekýrníka se však divák jistě pobaví. Nejvtipnější scéna mi přišla ta, kdy se ležící polda rozhoduje mezi Victorem a krokodýlem. Rozhoduje, rozhoduje a šup, krokodýl byl rychlejší. Gore je řádně šťavnaté, i když občas poznáte gumové masky a umělé údy. Na druhou stranu je to rychlé a trhání hlav, rukou a vytahování střev zábavné. Třetí díl kopíruje prvního Predátora zřejmě nejvíce. Brutální masakrování obětí, šílená palba policistů do nitra džungle na domnělý cíl i vytržení lebky i s páteří z těla tak, jak to dělají predátoři v comicsech. Prostě rozkošný masomlejn uprostřed nevinné vegetace. A šerif! Ne, to musím napsat, i když tak vyzradím jeho konec. Zach Galligan se promění v bachčisarajskou fontánu, která, zatímco jsou u ní prolévány slzy, chrlí rudou spršku na všechny strany... A celou tuhle mordýrnu, kde se neustále místo lidí válí jen jejich zbytky, otevírá Hail Genocide od Gwar... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl o nesmrtelném tlouštíkovi se sekyrou se vrací a je to totální nářez. Nečekal jsem tak skvělé zakončení výborné trilogie. První díl byl super, druhý slabší a třetí to vyhrál na plné čárce. herci nebyli vůbec špatní, o žádné amatérštině se nedá ani mluvit. Výborné mordy a gore, myslel jsem si, že koukám na nějaký americký Block(Dolly)buster a nakonec finální pointa a chování postav ? No to bylo něco, byl jsem zvratem úplně překvapen a postavy se chovali jak nejchytřeji mohli. Za mě 100%. Takže pokud ti, co jsou z filmu hotoví jako já z dalšího dílu pokémonů už dočetli, je čas se přiznat. Byla to nuda, i můj soused by to dokázal lépe natočit i zahrát a to je na vozíčku bez ruky. Gore se tvořilo z týden starého guláše a pointa byla vymyšlena v poslední den natáčení, které trvalo asi 2 hodiny. Takže za mě jen jedna hvězda a to za jednu scénu. Pokud bude nějaká další taková trilogie, Ať je to o vidličce, která hledá smysl svého bytí. Prosím. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Victora Crowleyho klidně mohlo být víc a jinak nemám větších námitek. V bažinách si i napotřetí vedl brutálně. Sekeru s motorovou pilou si zřejmě pořídil ve vidláckém výprodeji, ale lidská těla porcuje jako zkušený vedoucí z masokombinátu. Vytrhané vnitřnosti létají vzduchem na všechny světové strany a krev stříká po hektolitrech. Pravda, v některých scénách je lidské tělo gumovější, než by bylo záhodno, ale jinak nikdo není ušetřen drsným úmrtím (až na pár výjimek u přeživších a nezaregistroval jsem, jak dopadl hororový veterán Zach Galligan). V hororech tohoto typu obecně platí, že čím méně keců a více brutality, tak o to lépe. A tady se dokonce hláškovalo (hláškující Sid Haig byl dobrá volba) a o černý humor nebyla nouze. Kane Hodder (byl i koordinátorem kaskadérů) namaskovaný jako Victor Crowley trhá těla na kusy, je z něj pomalu terminátor, kterého nezastaví ani kulky, do toho se hláškuje a vedou se debaty o utržených koulích pověšených na stromě a film mně velmi rychle uběhl. A dokonce i z Danielle Harris se vyloupla pěkná holčina, a to jsem ji ve dvojce jako náhradu za původní představitelku, moc nepřijmul. Debutující režisér BJ McDonnell převzal žezlo po Adamovi Greenovi, který si vzal na starost produkci a scénář, vedl si poměrně slušně, sice ne bez chybiček, které spíše přisuzuji scénáři, ale jízda to byla černohumorná, srandovní a současně solidně brutální. A že je film v nízkých číslech? Halt, tady se do červených šplhají většinou jen nudnosti, které mě nechávají chladným a jeden v podstatě opisuje od druhého. Já se zdejším hodnocením vůbec neřídím a lituji ty, kteří ano, ale když jim chybí rozhled, co jim zbývá. Mé hodnocení: 90% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)
  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)

Reklama

Reklama