Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Homerking 

všechny recenze uživatele

Farmář Dan obývá zapadlou farmu kdesi na irském venkově a chová několik krav, jednoho dne odsouhlasí účast na výzkumném projektu jehož cílem je zvýšit plodnost skotu a zrychlit tak produkci hovězího masa, Dan brzy zjistí že odsouhlasit experiment byla velká chyba , s jeho zvířaty se totiž začíná dít něco zvláštního. Jednoduchý přímočarý horor trochu na styl Aliena který ničim nevyčnívá ale rozhodně nenudí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se začne kráva, která je součástí experimentu, telit, farmář netuší, že přivede na svět březí tele s pořádnými zuby. Stačí, aby jeden znetvořený plod z telete unikl, a je o zábavu postaráno. Přitom původní záměr byl tak bohulibý - rychleji rostoucí telata, co budou moci být mnohem dříve březí, než tomu je normálně. Mám rád podzim, vítr v korunách...zpívají Priessnitz... Podzim je pro horror naprosto ideální roční období. Pak ještě venkov, farma a všudypřítomná podzimní špína. Jistě, člověka napadne spousta filmů od Vetřelce, přes Věc, Mouchu, Slimáka až...a další a další. Jenže tohle mně právě nevadí, pokud příběh jen nekopíruje, ale vytvoří atmosféru tísně, nejistoty a strachu. A tumáš čerte kropáč, já to tu všechno našel. Žádné veledílo, ale příjemně ponurý filmeček do podzimních plískanic ( nebo alespoň letních bouřek). ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Uf. Dal som to pri raňajkách a hneď v úvode ruka v kravskej ..... Téma skvelá, mohol z toho vyjsť fajn humáč. A nič. Iba dážď a tma, nesympatickí herci, strach z nevideného bez toho strachu. Jak zlé found footage, kúsok ruky (žeby?), kúsok nohy.. To čo tu niekto berie za dobrú atmosféru, je podľa mňa iba nuda. Nepríjemne sledovateľná, nie nepríjemná. 30% ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Ponaučení z filmu - nestrkejte ruce kravám do tlamy, zadku, ani do jiného otvoru, protože vás zaručeně něco kousne. V tomto případě mutant, co vypadá jak stažené zvíře obrácené naruby a pohybující se jak hadr na podlahu. Další ponaučení je, že nemáte chodit do mělkých ani hlubších vod, či močůvek, protože vás tam něco kousne. A třetí ponaučení - nenechte se ničím kousnout, ať už to vyleze odkudkoliv. Potenciál i atmosféru to mělo dobrý, ale ten mutant mi to tam nějak kazil. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory, ktoré sa odohrávajú na malom ihrisku a v tomto prípade to bola malá farma. Len zas škoda, že monštrum nebolo moc vidieť i keď to malo čo bolo, bolo naozaj hnusné, myslím, tým, ale v dobrom zmysle. A keďže sa to dialo v menšom priestore, nebolo tu veľa mŕtvych, zato ale boj o život tu bol ukázaný vynikajúco. Je tu veľa špiny, krvi aj vnútornosti a tak tu som spokojný. Film mal dva polčasy, jeden veľmi podobný Relicu (čo naozaj chválim) a druhý, príbehovo fádny a nezaujimavý. Potreboval niečím oživiť, nejakou votrelčov kravou. Silné 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama