Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela fajn oddychovka, která nejen místy pobaví, ale hlavně potěší dobrou taneční hudbou, skvělou taneční choreografií a jednoduchou zápletkou, nad kterou si fakt lámat hlavu nemusíte. Prostě příjemný taneční film s nádhernou Jenn Dewan a namachrovaným Channingem (jak už ho známe i z jiných filmů), který si mezi své top filmy rozhodně nedám, ale abych ho srovnával s jinými stupidními filmy, to si i přes hloupý scénář taky nezaslouží! Sečteno podtrženo pěkné 3 hvězdičky. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Filmů ve kterých se tancuje na hip hop nebo na RnB jsem zatím viděl dva a to skvělou Honey a docela zdařile You Got Served. Bohužel Let's dance je jen průměrné. Výborná hudba, sympatické herecké obsazení, uspokojující herecké výkony a samozřejmně dokonalé tance, které jsou velmi dobře provedeny. Ovšem ten scénář!! Neoriginální, prostě něco, co jsme už viděli. Našlo se více častí při kterých jsem se nudil. Jak jsem napsal již na začátku, prostě průměrný snímek!! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama