Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zažijte nekonečné napětí s Christianem Slaterem (Interview s upírem, Pravdivá romance) v roli Michaela Griffina, který se po aplikaci experimentálního séra stává neviditelným zabijákem a nedobrovolně nad sebou ztrácí kontrolu. Propadá stále většímu šílenství a pomalu ve velkých bolestech umírá. Maggie Dalton (Laura Regan - Vyvolený), krásná a nadaná bioložka, je jediná osoba, která ho může udržet naživu. Ale když ji vláda využije jako návnadu ke Griffinově dopadení a sama se tak ocitne v ohrožení, nezbývá jí než se obrátit na Franka Turnera (Peter Facinelli – Král Škorpion), detektiva z oddělení vražd policie v Seattlu a požádat ho o ochranu. Griffin je však stále blíže smrti i naprostému zešílení a Turnerovi tak zbývá jediná možnost, jak Maggie zachránit. Musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza – to vše vás čeká v závěrečném velkolepém souboji, ve kterém se oba muži bez stínu utkají proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Klasická pokračování, která většinou nic nepřinesou. Premiérový díl měl úroveň a byl ještě čímsi originální a se slušným scénářem,ale tohle je urážka. Žádnou zajímavou pasáž jsem neobjevil a vše bylo moc naivní. Navíc ten závěr byl strašlivý. Snad se neplánuje další pokračování, to bych už asi nepřežil. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

První Hollow Man Paula Verhoevena měl kromě charismatického záporáka a slušných vizuálních efektů i poměrně dobrou atmosféru, což se jeho pokračování říct vůbec nedá. Kde se vzal, tu se vzal, z neznáma přišel Claudio Fah a asi v silných depresích z rozbitého ořezávátka dával po večerech dohromady Hollow Man 2. Jinak si nedovedu vysvětlit to, co natočil. Chaotický děj s naprosto nefungující logikou a herci topornými jako babiččino žehlící prkno s malými náznaky herectví. Kdo se dokáže přes toto všechno přenést, bude odměněn vcelku ucházejícím finále, kde hlavní roli hrají chválihodné efekty. Christian Slater se tu ve své podobě objeví jen na pár minut, a proto to není takový průser jako třeba v Alone in the Dark. Jedna hvězda za efekty. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu, lebo jednotku s Baconom mám rád, no pozeral som to na etapy bezmála týždeň. Druhý diel sa odohráva 5 rokov po tom prvom, kedy prežili z výskumného tímu dvaja a na(ne)šťastie aj sérum neviditeľnosti. A to sa hodí kam, predsa do zbrojného priemyslu. Priveľa závratného experimentu z pier scenáristov sa nám nedostáva a tak armáda prenasleduje hollow mana, ktorý je na stope biologičke, ktorej pomáha fízel. Tento trojuholník tmelí snaha (ne)dostať do žíl elixír, aký zregeneruje hnijúce bunky v neviditeľnom tele, lenže vedy sa nám nedostáva, policajta to totiž nezaujímalo. Trikov je málo, nie sú peniaze, rozpočet sa minul na jednu cool bitku v daždi a karambol s automatickými zbraňami neprichádza, lebo vieme, kde skončili prachy. Takže armáda sa objaví 2x, raz za dňa, raz za noci a to stačí. Všetko podstatné (napätie, horor, šialenstvo) končí v náznakoch, márne som tiež dúfal, že si producent Verhoeven aspoň obháji nesmrteľnosť Bacona, po tom, čo ho zabili asi na piatykrát, no zostalo iba pri prianí. Aspoň herci boli fajn, tie nechcené komické eskapády v nákupnom stredisku, kedy sa v skúšobnej kabínke pichajú séra, už nepadajú na ich vrub. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na video film docela ucházející triky (ačkoliv se s nima dost šetří), obstojnej casting a neurážející akční scény. Jinak klasický nízkorozpočtovější pokračování úspěšnýho původního filmu, kterej samozřejmě zustává nepřekonán, ale jeho nástupce v tomhle případě velkou ostudu neudělá. Bezmyšlenkovitá akční béčková jednohubka na volnou chvíli, dvě silnější hvězdy. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně není béčko, jak zde mnozí píší. Je dobrý a režisér Claudio Fáh odvedl dobrou práci. Že k tomu nedostal pořádné herce a Christian Slater se objeví téměř na konci, je smutné. Přesto má film dobré tempo i scénář a zaujme i hudba a kamera. Výborné jsou ovšem triky o jejichž natáčení je bonus na dvd-čku. Ten stojí určitě za shlédnutí a pak možná přehodnotíte svá hodnocení, mnohdy neslušná. Ale každý má svůj vkus, proto nikomu nevnucuji ten svůj. Mně se tenhle film líbil a těch 29 kaček za jeho koupení vůbec nelituji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama