Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Munez jen na ozdobu, překrásná Anna Friel se filmu dokonce ani neupsala (a věděla proč!), pár autentickejch záběrů z MS, ucházející sympatickej Leo Gregory (jediný + celýho filmu), debilní (ale opravdu debilní) scénář a celkově film, ve kterým si pravidelně asi tak 8x za minutu řeknete "What the fuck?!", protože nebude chápat, co s tímhle Goalem scénáristi, režisér a spol. udělali. Takovýhle znásilnění si značka Goal! rozhodně zasloužila. Vždyť je z toho do píči romantickej film, kterej nemá s předešlejma dílama absolutně nic společnýho!!!!!!! Psát něco dál je už zbytečné. Nekoukejte se na to! ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po fantastickej jednotke, iba priemernej dvojke je tu tretia katastrofálna trojka.....Vlastne ono to takmer vôbec s predchádzajúcimi časťami nesúvisí. Kuno Becker je odstavený na druhú, či dokonca tretiu kolaj a bohužiaľ futbal ako taký tiež. A jaksik som nepochopil čo autori zamýšlali scénou filmovania v Rumunsku - ja som mal z nej doslova odpudivý dojem a prišlo mi to ako scéna z nejakeho brakového filmu. Nečudo že už po 20 minútach sledovania som mal túžbu to vypnúť.....ak by to bol samostatný film možno by som sa ulútostil na hviezdy dve, ale ako pokračovanie to nestálo zanič, takže neváham a dávam.... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Ty tomu teda dali. Nevěděl jsem, že z tak nádherné sportovní trilogie může jako zakončení vzrůst takový špatný film. Opravdu zklamání už jen kvůli tomu, že Santiago (hvězda prvních dvou dílů) se tam objevil jen na pár minut. Ale i tak to stálo za nic. Mistrovství 2006 jsem viděl celé a bylo dobré osvěžit si paměť, ale mě ten film prostě nebavil. Ano dojemné to bylo stejně a opět se mi chtělo brečet, ale film už prostě nestál za nic. Žádné pozitivum film neměl až na ten dojemnější konec, ale jinak se během filmu nedělo nic dobrého a kvalitního, ještě k tomu to ani nenavazovalo na dvojku, kde to skončilo trošku smutně se Santiagovou známostí a tak, to jsem zde vůbec neviděl, ale nechci spoilerovat. Možná, že to stojí za to vidět, když už jste viděli první dva díly, ale jinak je film hrozný podprůměr, možná vážně odpad. Horší zakončení tak krásné trilogie jsem snad ještě neviděl, škoda... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)

Reklama

Reklama