Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Psema 

všechny recenze uživatele

Další z řady seriálů, které i přes své nepohybné kvality doplatily na mizerný vkus amerických diváků. Studio 60 je svěží, originální, vtipné a především příjemně civilní drama, v němž se nic neděje nadarmo a vše má vždy svůj smysl. Matthew Perry opět ruluje, Amanda Peet nebyla nikdy sympatičtější, Bradley Whitford dokazuje, že má už dlouhá léta na víc a... a takhle bych mohl pokračovat až do vyčerpání sil. Jak už podotkli mnozí přede mnou - Studio 60 je v rámci svého žánrového korýtka příkladem dokonale zvládnuté práce. Sorkin na hrad! ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba...už jsem viděl pár filmových či seriálových pokusů o to přiblížit tvůrčí proces a zákulisí TV pořadů. A až Studio 60 se to povedlo naprosto dokonale, protože úžasně propojuje žánr komedie a dramatu. 30 Rock se může jít zahanbeně skroutit do kouta a umřít;-) P.S Perryho sice proslavil Chandler z Přátel, ale pro roli Matta v Studio 60 se narodil. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze se producenti rozhodli po prvni sezone tento slibne se rozjizdejici pocin zastavit. Neco takoveho na poli serialu chybelo. Filmovy nadsenci a znalci musi byt stestim bez sebe. Ja ustaluji po prvni polovine sve hodnoceni na cistych 4hvezdickach, protoze je slozite pro laika pobrat tolik detailu a informaci, ktery tento pohled do zakulisi nataceni americke televizni show v sobe skryva. 90% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne, možná za dvacet, možná padesát nebo možná v příštím miléniu se o tomto seriálu dočtete v učebnicích jako o nejlepším a svého času tragicky nedoceněném příspěvku televizní seriálové zábavy. Studio 60 on the Sunset Strip je totiž mistrovské a po všech stránkách naprosto vyrovnané dílo. Pokud to máte v hlavě aspoň trochu srovnané, tak tento seriál nelze nemilovat. Vážně. 10/10 ()

klida 

všechny recenze uživatele

Přestože 22 dílů - na jednu řadu takovýho seriálu - je moc a na konci to trochu drhne, dávám pět. Hlavně protože, jak si teď připomínám při druhym kolečku, první půlka je mimořádně skvělá. Je energická, vtipná, zábavná, inteligentní a chytlavá. V poslední třeba třetině jsem trochu ztratil rytmus a nemyslím si, že je to jen moje chyba, ale stále je to lepší než většina věcí, kterou sleduju nebo jsem sledoval dřív. Podobně jako, předpokládám, spousta lidí jsem se k tomu dostal až přes Newsroom, i když už jsem slyšel chválu dřív. Musím říct, že tentokrát to Sorkin nedokázal tak vyhrotit, ale jinak jeho práci kritizovat jde jenom hodně těžko. Výtečnej seriál. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • Matthew Perry nejprve roli Matta Albieho odmítl. Aaron Sorkin však nechtěl v této roli nikoho jiného a ne, nebral jako odpověď. Perry si tak své rozhodnutí rozmyslel a do projektu se zapojil. (Caszidy)
  • Bezprostředně nad odpočítávací tabulí v Mattově kanceláři, je černobílý pruh s nápisem "Time flies like an arrow, fruit flies like a banana. G. Marx" (Čas letí jako šíp, ovoce létá jako banán. G. Marx). (Caszidy)
  • Poslední epizodu seriálu režíroval Bradley Whitford, představitel Dannyho Trippa. (Marek#33)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama