Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, na které se člověk netěší ale z nudy se na něj podívá, protože nic jiného po ruce nemá. Rozhodně potěší na obálce Richard Gere ale to je v tu chvíli tak asi všechno. V tu chvíli, protože jakmile začne film, veškeré očekávání se stejnak vyplní, takže dokoukat tento film bude značně nad moje síly a mám co dělat abych u toho neusnul, protože takovou hrůzu s nudným scénářem občas chytnu, ale co mám dělat. Tohle je prostě hrůza hrůz. Nechápu jak někdo může natočit tak nudný a nezajímavý film. To ti tvůrci nevidí nebo co? Absolutně to nechápu. Bohužel jsem se na jejich hru nachytal a na film se podíval. Tak můžu maximálně dodat: Ruce pryč od týhle kraviny. Unudíte se u ní k smrti. Já měl co dělat. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

I přes neuvěřitelně stavěnou zápletku (přestárlý a lehce obtloustlý ouředník jednající spíše coby kříženec batmana a FBI agenta) nelze filmu upřít (pochmurnou) atmosféru a hlavně (smutné) poselství. Čtvrtá hvězda přidána za absenci romance mezi hlavními postavami a vcelku slušné vykreslení "power games" na všech frontách. Navíc oceňuji proměny zaostření - nejen vizuál, ale i vlastní moto odkazuje k nejednoznačnosti, kdože je tu vlastně obětí a kdo původcem.... "Ve Spojených státech je registrováno více než půl milionu sexuálních deviantů. Na každý tisíc z nich je pouze jeden pracovník, který je monitoruje. Každé dvě minuty je v Americe sexuálně zneužita žena. Kdysi někdo řekl, že ten, kdo bojuje s netvory, by si měl dát velký pozor, aby se sám netvorem nestal. A když někdo nahlédne do pekla, peklo uvidí do něho." ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

V USA je registrováno půl milionu sexuálních deviantů. Každé 2minuty je zneužita žena nebo dítě….. Filmy na takováto témata mi nejsou příjemný. Může se to zvrhnout v neustálé zobrazování utrpení a to nemusím. R.Gere zde působí jako dobrý průvodce. Jeho postava ,,služebníka veřejnosti“, který nás a svoji nástupkyni seznamuje s prací, která je jako každá jiná, provádí ,,své“ terapie a zatahuje do místy zajímavého pátrání mi vyhovuje víc, než u leckterých rádoby romantických komedií. Kvituji také vizuální stránku, ale samozřejmě, že vše tu již bylo. A jistě i lépe. Ovšem zase taková tragédie to není a jedno zhlédnutí nikomu neublíží. Lepší ***. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Akesi nemastne, neslane, obycajne - klasicka videopozicovna zo spodnych regalov. Kriminalka o sexulanych delikventoch so zostarnutym Richardom, pri ktorej som sa nenudil, ubehla rychlo, ale zaroven ma nicim nezaujala. Typicky produkt pre cesko a slovenske televizie na sobotnu desiatu hodinu vecernu. Jedna hviezdicka dole za antisympatie k panovi Gere :) ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelný Richard Gere, nepřesvědčivě "občas" hysterická Claire Danes a Avril Lavigne v pozici, v jaké ji asi v žádném klipu neuvidíte, pokud nezačne zpívat death metal. Film ubíhá rychle, svižně, jakoby sám chtěl být co nejdřív skončený. Filmy o úchylácích má asi rádo široké spektrum lidí, takže by to možná chtělo víc rozvést - to málo, co tady ukáží, je...opravdu málo. Zlatých 8 mm. Ale beztak je to průměrný, možná lehce, lehce nadprůměrný film, který nezamrzí. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama