Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor/thriller, který má místy docela zajímavé momentky, ale jeho kvalitu hodně sráží nelogické chování hlavní hrdinky a zdlouhavě nudné pasáže. Místy má děj skutečně našlapanou atmosféru, která je však záhy vystřídaná naprosto nelogickou scénou u které nezbývá než jen zakroutit hlavou. Svým způsobem měl tento film skutečně navíc, ale tvůrci z toho prostě nedokázali vymáčknout co nejvíc. Navíc zde zůstaly některé scény nevysvětleny. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Víceméně amatérský počín, ve kterém stojí za řeč pouze syrově špinavý vizuál a a dvě "jícnovky" (jícen svírající scény ;-). Hlavní hrdinka je vopruzoidní jak jen to jde, nálada a tempo snímku je nesmyslně nabourávána songovými pasážemi, které ruší v míře maximálně možné a snaha autora Johna Shilbana selhává pod kyprým nánosem jím vymyšlených nonsensů a nadpřirozených prvků, které dělají ze vzorového amerického odpočívadla zmatečnou a vcelku nudnou nedopečenost. 30% ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film. Opravdu musím souhlasit s komentářema přede mnou, že chování hlavní hrdinky bylo opravdu hloupé a být film o deset minut delší, tak by se třeba i celá svlékla. Je škoda že scénář nebyl víc propracovaný, protože tenhle film měl na víc, takhle je z toho jen stupidní thriller, ve kterém se těšíte až bude konec. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak hlavní hrdinka hledala na opuštěných toaletách "gloryhole", jinak si neumím vysvětlit, proč tam stále dokola lezla. Bohužel však, nenašla a to umocnilo její zoufalost natolik, až začala tyto toalety demolovat. Ovšem chyba není úplně na její straně, jelikož místní úchyl, který se okolo toalet pohybuje a neustále tam čmuchá nosem není schopný do škvírky strčit nic víc, než oko..... Film akorát tak na zahnání nudy v práci. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný „road movie“ horor s mierne nadprirodzeným nádychom – tak to mám rád a ako alternatíva k v podobne odohrávajúcom sa prostredí - napr. Reeker či Road Kill (aka. Road Train) som sa po dlhom čase rozhodol zhliadnuť ho napriek nie veľmi pozitívnym ohlasom. Nemôžem inak ako ohodnotiť trošku nadpriemerne, veď i tie absurdné scény viac pobavia (možno nechcene) ako naštvú, potenciál to má a keď radi držíte palce pohľadnej slečne podobne ako v novom The Hitcher a navyše keď to je Thorova spolubojovníčka Jaimie Alexander, nejde nijak inak ako film doporučiť. Svoje tajomné univerzum načrtlo dobre, škoda že dvojka týmto ani zďaleka neoplýva. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama