Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Jak velmi dobrý byl první film se Shrekem. Nyní už je všude a začíná se mi z něj zelenat před očima. Bohužel to není ta pěkná barva přírody, ale klasického případu, z kterého je zapotřebí vymáčknout peníze, co to jenom jde. Jen aby to nedopadlo jak se Spidermanem, který si může dáti náhrobní kámen. Škoda...44% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dnes si nějak nevzpomínám, proč dál jsem Shrekoledě tři hvězdičky. Možná to je tím, že byli Vánoce a já odhodil brýle snaživého filmového kritika brýle a nasadil si brýle růžové. Proto berte mé hodnocení s rezervou. Proč to tu teda píšu a hodnocení neodeberu? Nechci ho stáhnout, co když přece jenom Shrekovy Vánoce obsahovali nějaký výjimečný humor na který jsem přes hromadu filmů (viděných za dobu od zhlédnutí do napsání komentáře) zapomněl. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy Shrek dostal rodinku včetně dětí tahle pohádka dostala hrozně povrchní a nudný rozměr. Vánoce to potvrzují a kromě dvou tří pěkných scén (klasický theme z Carminy Burany O Fortune hned na začátku a zvracející perníček:-))) jde o hloupý vánoční díl. Autoři jako by zapomněli na nějaký pěkný nápad a celé to vypadá opravdu trapně a ohraně. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Priživovať sa na úspechu a všemožná snaha ho vzkriesiť, to sa zrejme stalo heslom DreamWorks - a tak si Shrek (ako aj iné obľúbené postavičky) odžije dvadsaťminútové Vianoce. Tých 20 minút je však optimálnych - dlhšia verzia by bola zrejme omnoho nudnejšia - takto si divák (aspoň ten súdnejší) pozdychne nad tým, ako sa tvorcom opäť raz podarilo obohatiť našu konzumnú spoločnosť o ďalší komerčný produkt, no v konečnom dôsledku Shrekoleda celkom pobaví a príjemne naladí, i keď v štýle - nazvime to - amerických Vianoc ... ()

pravo 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe už kultové postavičky si našli čas nás pobaviť i vo vianočný čas a väčšina z nás tak- trocha znudená klasickým vianočným televíznym programom je určite rada za každý trocha nevšedný pohľad na Vianoce. Shrekove prvé Vianoce nepostrádajú vtipnosť Shreka a neodbytnosť až vtieravosť Oslíka ako aj zábavnosť Kocura v čižmách či iných postavičiek. Veľkou devízou tohto diela je aj relatívne krátka minutáž, takže to človeka ani nezačne nudiť a je koniec. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama