Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý kapitán napoleonské armády Jacques de Keroual de Saint-Yves (Jean-Marc Barr) miluje souboje, víno a ženy. Kvůli jedné z nich se nechá i degradovat. Aby získal zpět důstojnickou hodnost chce přepadnout Brity, ale nešťastnou náhodu je zajat. V anglickém vězení se setkává s půvabnou Florou (Anna Friel), která v doprovodu své tety navštěvuje vězně. Flora mu prozradí, že erb, který tu vyřezal, zná, neb patří jejich sousedu – Francouzovi. Saint-Yves uteče a najde nejen svého oplakaného děda, ale i bratra, kteří unikli gilotině. Bratr Alain není vůbec jeho objevením nadšený a vyštve ho. Mezitím se Jacquovi lepí na paty i velitel vězení a ctitel Flory major Farquhar. S pomocí Flory se dostane zpět do Francie. Kam se vydávají i Flora, její teta, Farquhar a Alain. A tak Jacqua čeká ještě jeden souboj se zrádcem a jeden se sebou samým. (Jezinka)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná romance, která byla uvedena v naší televizi pod názvem Vše pro mou lásku (All for Love). ()

Reklama

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Vesměs průměrná romantická komedie se sympatickými herci, která sice má určité kouzlo, ale nijak neohromí. Servírovat pouze v originálním znění. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Pripomína mi to typ filmu, ktorý vznikol v 40. rokoch. Klasický príbeh, doplnený postavami a zápletkou, ktorá nie je ani tak dramatická, ani zjavne komplikovaná. 6/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama