Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zklamání. Star Wars mám celkem nakoukané, ale nepovažuji se za jejich fanouška a proto mi ta spousta narážek na Lucasovo universum k radosti nestačila. Popravdě řečeno jsem čekal větší smršť vtipů. Herci jsou sympatičtí, camea potěší, některé vtipy lepší, jiné nečekaně slabé, pokud se hraje na trochu vážnější notu, moc to nefunguje, ale co, mohlo to dopadnout ještě hůř. S takovýmto námětem mohl vzniknout malý popkulturní kultovní film, místo toho jsme se dočkali jen další nadprůměrné komedie, která na pecky z dílny Judda Apatowa dosáhne jen ve chvílích, kdy je na plátně Seth Rogen (právě Apatowův objev a chráněnec), jehož dvojrole jsou vrcholem celého snímku. 65% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale bavil som sa výborne. Pritom ten film nie je veľmi dobre natočený a v okamihu, keď má rozprávať nejaký príbeh s postavami a vzťahmi, vôbec nefunguje. Lenže tá smršť "SW-geek" a "SW vs. ST" fórov, zábavných cameí (Seth Rogen vládne) a smrtiaca posledná veta to držia nad hladinou priemeru. Odporcom sci-fi vstup zakázaný! ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Díky za skvělá camea (Seth Rogen, Kevin Smith & Jason Mewes, William Shatner, Carrie Fisher atd atd...) a škoda všech těch sprostejch trapnejch fórů, který tam vůbec bejt nemusely. Ale je to film pro fanoušky a toho si hrozně cenim:) Čtvrtá hvězdička je prostě jen proto, že jsem taky Fanboy. Objektivně si ji ten film vůbec nezaslouží. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Místy dost zábavný, avšak nevyrovnaný mix SW vs. ST, který nedopadl tak, jak by fanoušek těchto dvou protilehlých a často nenáviděných světů čekal. Fanboys mi připomněli nedávný Sex Drive, který byl také o jedné strastiplné cestě za svou vysněnou "láskou", v tomhle případě jsou ale hlavní představitelé ztělesňující ochránce světa SW ve značném časovém presu. Co se týče vtipů či spíše narážek a hlášek na oba světy, nebylo to špatné, ale stejně tak mě pobavila i scéna z úplně jiného snímku - The International, kde během přestřelky zazvoní telefon a hlas Yody říká: "I call from the dark side.", což byl jen bonus, neboť v tomto filmu jsem to alespoň nečekal. Nebýt tak té populární sci-fi tématiky, kterou nejeden z nás obdivuje, byla by to hodně průměrná road movie a i když je tento snímek žánrově hlavně komedie, na pořádnou geekovskou jízdu mu chybí koule a jak sami poznáte, nepostrádá je jen film samotný… (6/10) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sáhni na mě a zabiju ti celou hvězdnou flotilu!" Nikdy jsem nikomu neusekl hlavu světelným mečem, neumím vyjádřit hodnotu Temné strany síly v Newtonech, nedokážu přeložit ani jednoduché věty do klingonštiny a nikdy jsem nevelel žádné hvězdné flotile, ale souboj filmových světů Star Wars vs. Star Trek mne poměrně dost pobavil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Původně měl hrát Harryho Knowlese Jorge Garcia, ale natáčení mu kolidovalo s natáčením seriálu Ztraceni a tak se role vzdal. Poté byla role nabídnuta Kevinu Smithovi, pro kterého již bylo vše připraveno, avšak závěrečné úpravy filmu Clerks II ho také přiměly projekt opustit. (Caszidy)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama