Reklama

Reklama

To nevymyslíš!

(seriál)
Komedie / Povídkový
Česko, 2005, 30 min

Hrají:

Miroslav Vladyka, Pavel Nový, Martin Dejdar, Jitka Asterová, Václav Vydra nejml., Zlata Adamovská, Jan Čenský, Taťjana Medvecká, Jiřina Jirásková (více)

Obsahy(1)

Pořad To nevymyslíš aneb neobyčejné příběhy obyčejných lidí vzniká podle námětu diváků. Jaké tentokrát nabídne povídky? (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

V průběhu mého, doufám nadlouho posledního sledování, dvou epizodek tohoto ,,veledíla,, mě napadlo asi dvacetosum způsobů čím a jak bych se zabil, a to jen věcmi, které jsem měl okolo sebe. Pro příklad mezi tím bylo že bych si mohl uhryzat ruku v rameni a pak se jí umlátit k smrti, nebo se zkusit postupně umačkat lisovátkem na česnek, či vzít špunt od šampusu a..... :))) Nikdy víc!!! To radši tři hodiny reklam v kulometné maďarštině než se znovu dívat až na dno všech odpadů!!!! ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Takový novodobý Bakaláři. Některé příběhy jsou lepší jiné horší, ale v celku se na to dá docela koukat. Kdybych mohla hodnotit jednotlivé příběhy, tak bych rozhodně 5 hvězd dala scénce, kde se Petr Rychlý, kvůli ženské, narve do neoprénu a pak z něj nemůže ven ...... byla jsem naprosto mrtvá smíchy. Zvláště tím přirovnáním ....... "Jak od Ondřeje Sekory" *****. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jaký má tohle přínos? O kvalitě se dá mluvit na posledním místě, o hereckých výkonech se nedá mluvit asi vůbec. Nova se opět předvedla, vzala pár českých jmen, pár příběhů a nabalila je k sobě do cyklu "To nevymyslíš". Bakaláři z ČT koukají z velké výšky na tento další faux pas. Povídka s Upírem Krejčím mě přivedla málem k slzám. On jako milenec Evy Aichmajerové? Neskutečně trapná postava v povídce, která se dala přirovnat k sci-fi a hororu (chudák Eva...). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, příšerné herecké výkony, myslím si že tu byla zvolena i nevhodná hudba, herci-no spíš neherci typu Petr Janda aj., a celé se mi to zdá poněkud uspěchané s jednou jedinou a velkou vidinou...To si TV Nova zas výměnou za Ordinaci pomohla..Neobyčejné příběhy-povídky obyčejných lidí, které jim naspal sám život, někdy humorné, někdy zas smutné až dojemné. To celé pak v čele s moderátorem Miroslavem Vladykou, který se posléze herců, vždy po ukončení jednotlivé povídky (tuším že jsou vždy tři), ptá na jejich jednotlivé dojmy a postřehy. Pár epizod jsem viděl, a jestli se mě líbila no spíš zaujala jedna tak je to hodně. Něco podobného tu už bylo řádově před dvěma desítkami let v cyklu "Bakaláři". Netřeba si myslím srovnávat i nějak více představovat. Ta jedna hvězdička ta je tedy jen za příjemného a sympatického Miroslava Vladyku. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Co si představit u názvu "To nevymyslíš" ? ? Příběhy, které se nestávají jen tak někomu a už vůbec ne každý den. Něco co ty nebo - jo - ani ty - jen tak nevymyslíš. Takže mé milé tupé stádo: Co jste nepochopili na názvu nebo na obsahu. Není myšlenkou, neb věděním, že jste něco prostě sprostě nepochopili, a tak dáváte odpad. Tedy za předpokladu, že jste to viděli... Páčko, holky. :-D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama