Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film. Trpko dramaticky komediálny z nádherným sountrackom, neuveriteľnou ideou a z celkom pekným príbehom, ktorý upúta. Mos Def a Jack Black vytvorili výbornú dvojicu. A posledných 5minút ma dojalo. Režisérsky a scenáristický nápad spraviť posledné scény ,,potichu" s krásnou hudbou v pozadí, bez akéhokoľvek slovíčka a predsa všetci pochopia, čo by v príbehu nasledovalo. 80% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl „ošvédovaný“ trailer s Michelem Gondrym, definitivně se mi potvrdilo, že to bude další naprosto nenormální komedie. Výsledek pak ještě předčil mé očekávání. Správně švihlý film se spoustou opravdu lahůdkově ulítlých scén občas dokáže i civilně zvážnět, protože navzdory odlehčené formě a spoustě drobných blbůstek řeší i vážné osobní problémy hlavních hrdinů. Jack Black i Mos Def jsou perfektní a vypadá to, že odteď už si budu pamatovat i jméno Melonie Diaz. Čím víc filmů, které hlavní hrdinové přetáčejí, jste viděli, tím pro vás lépe. Já neviděl jenom ten oskarový dokument o Muhammadu Alim. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem byl naladěn na jinou notu a ten film mě prostě moc nebavil. Po víc jak roce jsem se na to podíval znova a líbilo se mi to o moc víc. Jack Black a Mos Def jsou fakt hodně dobří a tentokrát se mi tam líbila i ta jazzová atmosféra a celý ten kult okolo tlouštíka Wallera. Stejně si ale stojím za tím, že režisér to neměl pevně v rukou a velká část filmu je opravdovou improvizací. Právě proto jsou asi ty předělávky tak kreativní a nesmírně zábavné. Nejdůležitější ale je, že všichni v tom filmu měli filmy rádi. A pro takový lidi je to i určený. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ááá, máme tu další zmizelý komentář. No nic, k Prosíme, přetočte si ho napíšu znovu a rád. Ten původní zněl ve zkratce nějak takhle: Film mě od samého začátku neskutečně bavil a zhruba v polovině jsem už byl skálopevně přesvědčený o tom, že mu udělím čtyři hvězdy. Ovšem konec, který je doopravdy krásný a dojemný takovým způsobem, jakého je schopný dosáhnout snad jen Gondry, mě přesvědčil o hvězdě páté. Toť vše. A opovažte se mi to zase smazat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se fakt tesil, ale cekal jsem, ze si Gondry a Black moc nesednou a bohuzel to tak dopadlo. Black sice hraje posuka jako obvykle a je tradicne paradni, ale nedostava dost prostoru, aby jednotlivy gagy poradne rozvinul, takze to kolikrat skonci na puli cesty. Navic jeho partak v podani Mos Defa neni vtipnej vubec. Coz se da vlastne rict o vetsi casti filmu taky. Kdyz nepocitam casto brutalni nataceni predelavek filmu, tak se nic moc nedeje a vtipu tu je pomalu, navic to spis sklouzava k takovy lidskosti a dojemnosti a konec, ackoliv se da povazovat za originalni (cekal jsem tradicni zachranu na posledni chvily), tak je vicemene debilni. Za coz hlavne muze druha, nezajimava linie s mrtvym hudebnikem. Sice jsem se nenudil, ale je to hodne nevyuzitej potencial. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • „Ošvédováním“ se od roku 2016 zabývají ruští nadšenci ze Studia 188. (Fenk)
  • Režisér trval na obsazení obyvatel městečka Passaic v New Jersey jako komparz. (Dreadd)

Reklama

Reklama