Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jak už tady zaznívá. Film je nejlepší ve scénách Robocop a hlavně Krotitelé duchů. Dále je zde připomenutí krásné nostalgie videokazet a také faktu, že slabé triky nutně nemusí znamenat špatný film. Nicméně příběh o místní černošské legendě mě opravdu nezajímal. Michel Gondry není zrovna můj největší oblíbenec a s minimem vtipných scén tohle u mě jako komedie prostě uspět nemůže. Jako drama už vůbec ne. 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $11,175,164Tržby Celosvetovo $29,167,230Tržby za predaj DVD v USA $5,219,745 //počet predaných kusov 311,167║ nápad na film dobrý ale s tak nefunkčným obsadeným až des, škoda /40%/ ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokud bych tento film přetočil až k závěrečným titulkům, asi by mi ani nechyběl. Snímek sice dobře odstartoval, ale než doběhl do cíle, rozpadl se na kousíčky a ztratil dech. Má však i své silnější pasáže např. natáčení Ghostbusters nebo Robocopa, ale jinak je to na Gondryho celkem slabota. Jack Black jako vždy vynikal, ale to nejlepší jste bohužel měli možnost zahlédnout již v sestříhané verzi v samotném traileru. Zbytek je jen omáčka, motající se kolem videopůjčovny, která díky FBI nemá zrovna na růžích ustláno. Čekal jsem mnohem větší zábavu, ale občas se ve filmové branži stane, že A+A ≠ A, ale Be Kind Rewind. (4/10) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Sebedojímavé Gondryho spasma, které je sice mentálně na úrovni středoškolské besídky, ale staví se na odiv rovnou jako chvála lásky k filmu a komunitní tvořivosti. Přitom je to tak brutálně nucené a podbízivé, že i těch pár solidních momentů se topí v moři póz a křečovitě inscenovaných alotrií. Tahle Gondryho stránka "ostentativního intelektuálního dítěte" mě irituje. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Několik skvělých nápadů bohužel neutáhne největší Gondryho vadu - na rozdíl od Andersona a Jonze neumí pohltit, odvyprávět příběh tak, abych se o něj zajímal. Sledovat to je pak založeno na užívání si jednotlivostí, ale ne celku. Jediná výjimka, Věčný svit, to pravidlo jedině potvrzuje. Pak jsou to totiž vždy filmy, kde necelistvost a žádná příběhová niť více či méně brání zážitku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Osobitá verze písně „Ghostbusters Theme“ vznikla proto, že tvůrci neměli práva na originální skladbu. (Dreadd)
  • Režisér trval na obsazení obyvatel městečka Passaic v New Jersey jako komparz. (Dreadd)
  • Na oficiálnej stránke filmu sa môžu návštevníci zúčastniť v zošvédovaní (spočíva v pridaní vlastnej tváre na obal filmu). (Mihail123)

Reklama

Reklama