Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

jefff 

všechny recenze uživatele

Fňukání nad ztrátou času se pro mě trochu překvapivě nekonalo. Po celou stopáž Slunovratu jsem se bavil a i přesto, že jsem se za celou dobu leknul pouze jednou, nelituji. Herci sympatičtí, prostředí zajímavé a příběh sice okoukaný, ale poměrně dobře zpracovaný. Nečekal jsem nic úchvatného a tak jsem zklamán nebyl. Myslím si, že každý před skouknutím Slunovratu asi tuší co od tohoto video filmu může čekat a to také dostane. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sledovatelná dvd záležitost od jednoho z tvůrců legendární Záhady Blair Witch, která mě zaujala mnohem víc než Sánchezova debilita uneseni.Myrick není vůbec špatný režisér, obsazení je sympatické, prostředí amerického jihu ucházející.Mohlo být víc lekaček a co se atmosféry týče, tak s tou je to taky poměrně na štíru, ale občas sem sebou pěkně cuknul a např. scéna v koupelně byla téměř legendární.Byl jsem spíš na lepších 2*, ale finální pointa byla velice dobrá a hodně zvedla filmu ratting.Na nudný večer s mladou po lahvince vína ideální oddychovka.55%. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

V této oblasti snad nic nového ani vymyslet nejde, tak bych snad jen zmínil, že když si odmyslím tucty podobných filmů, tak se výsledek celkem povedl a párkrát sem se i celkem dost leknul. I když tady bych se zase mohl dostat k takové té diskusi, které ze zvuků, které vytvářejí napětí, slyší spolu s diváky i filmové postavy atd. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jediné, čím tenhle film vyniká, je naprostá všednost a průměrnost. Sice se na to dá dívat, ale jedině pokud se někdy večer budete opravdu hodně nudit a jiná zábava nebude po ruce. "Slunovrat" je zkrátka zbytečný, nepřináší vůbec nic nového a ani to staré a 100x omleté nedokáže podat dostatečně zajímavě. 50% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film se jmenuje "Slunovrat" a o Slunovratu nebo něčem s ním spojeným zde není ani sekunda. Takže to považuji za podvod na diváka. Ten, koho baví mystika různých svátků apod., si zde na své určitě nepřijde. Je zde klasická parta mladých lidí na chatě (no, chatě) v lese, kdy jedna dívka má neustále problémy s tajemným zjevením, které má trošilinku širší souvislost. Zpestřením je místní chlapec, který se vyzná ve voodoo. To je ale z mystiky tak vše. Film se začne rozjíždět až v posledních dvaceti a něco minutách. Kdy ale skončí tak rychle, jak začal. Takže nic moc a myslím, že ty mé dvě hvězdy jsou hodně přívětivé. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama