Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

Hightower 

všechny recenze uživatele

Musím u toho filmu jen konstatovat, neb mě nijak zvlášť nenavodil k rozmýšlení. Zprvu musím napsat, že mi tento snímek ukrátil nudný čas. Budiž mu to zásluhou. Avšak obsah bez šťávy je vyvažován malými ostrůvky zajímavostí: osobitost v Largově řešení situací, scéna s kamerou na převalujícím se autě, sídlo uvnitř ostrova, pád ze skály, felicie a Lada, Karel Roden; toť vše. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Takže.Máme tady chlápka,který se vypracoval na jednoho z nejbohatších lidí světa.Proč by se tedy jeho syn nemohl vypracovat na jednoho z nejlepších Jamesů Bondů světa,chtělo by se říci,vždyť má tu šikovnost zkrátka v genech ,chlapec. Což se ukáže nebýt tak docela pravdou,poněvadž jest adoptovaný.Naštěstí z Bosenského sirotčince,známého též jako"líheň agentů". ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Largo je od pohledu cácorka,ale když rozbalí všechen bojový um, baví, protože jeho kolínka,pěsti, otočky a všechna fight taškařice jsou řízená přesnou, do detailu dotaženou choreografií. Připočtu-li k tomu naprosto povedenou kameru, sem tam povedenou hlášku v dobře odvedeném scénáři a sekundujícího Rodena s podobaným ksichtem, vychází mi krásná čtyř-hvězda...moc dobré to bylo.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama