Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Fr 

všechny recenze uživatele

MUŽ BEZ NEPŘÁTEL JE MUŽ BEZ CTI..... /// ...a tak to vypadá, že Largo je jeden z nejčestnějších. Co vypadá, von si na to dokonce hraje! Snad proto, že má teď obrovskou moc a nikdo kolem neví, jak ji využije. A tak se všichni snaží – Barmánci jsou drsní, Sharon je drsná, žoldák Lazarevič je drsnej, hotelovej sluha je drsnej, rodinnej sluha se snaží bejt vtipnej, akce se snaží bejt akční (výbuchy, střelba, honička) .... a Largo je nad věcí, páč ví, jak tohle všechno skončí. Tak nač se vzrušovat! Jsem zvyklej, že Fr(ancouzský) filmy – byť béčka – zábavně fungujou. Třeba jako jednička. Tohle se tváří jako děsně dobrej biják, ale chybí tomu nadhled, vtip a aspoň trochu propracovanější scénář. Výsledek nenudí, ale zábava se rozdává jinde! 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se nechat vzrušit (přes)padesátnicí. (Vzrušit, ne zrušit....na to nemáš...). 2.) Fotřík mi odkázal účet s krycím názvem PANDORA. 3.) Chci pocestovat po Barmě. 4.) Ve svém okolí jsem obdivován pro svoji moudrost a chytrost, takže si pustím jen závěrečnej seskok z letadla. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Prvú časť mám rád, bola to príjemná kombinácia dobrodružstva, akcie, vtipu a romantiky navyše so šmrcom francúzskeho filmového "feelingu" pre ktorý mám v posledných rokoch čoraz viac slabosť. Bohužiaľ v pokračovaní nefunguje ani len jedna vec z predošle menovaného. Tomer Sisley má stále tú správnu dávku charizma, ale takto nudný film jednoducho nedokáže sám utiahnuť dlhšie ako pol hodinu. Zaujímavé prostredie Thajska a Burmy po chvíli taktiež omrzí, nepomáha tomu ani už až priveľmi zostarnutá Sharon Stone, ani nezaujímavý zbytočne dopletený príbeh .. ostane len pocit premárnenej šance a príliš časté pozeranie na hodinky s očakávaním vytúženého konca. Až sa mi nechce veriť, že to točil ten istý režisér. 2* za pár dobrých scén (ako úvodná naháňačka v autách, záverečný zoskok z lietadla) a peknú kameru, resp. celkový audio-vizuálny štýl, ktorý ako jediný drží krok s prvým dielom. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jo, slušné pokračování. Není už to tak originální, ani překvapivé, základní karty už jsou prostě rozdány od minula a seznamování s hlavním hrdinou už je pryč. Ale zase si pocestujeme po světě, příjemně dlouhou část strávíme někde v barmském pralese, je tady Sharon Stone, z níž to pižmo stříká stejně prudce jako před lety v Instinktu, i když je tedy fakt, že tohle je zrovna ženská, která ty chirurgické zákroky nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, je škoda, že si to neuvědomuje, protože za chvíli bude šik (tedy shit) jako náš národní poklad Helenka. A je tu i má oblíbená Napakpapha Nakprasitte (ta by zase mohla trošku přibrat). Já jsem vlastně spokojen a klidně bych ještě jeden dva zářezy do série dal. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €20miliónovTržby Celosvetovo $14,400,000▐ Klasický akčný film, ktorý je technicky dobre zvládnutý, akcia v norme, dobrý vizuál, zaujímavé prostredia, dejovo miestami taká obohraná schéma ale ako taký priemer si to vystačí. Troška to malo nádych Ramba. /55%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych náhodou jednou vlastnil nějakou tu miliardu, tak bych asi měl počítat s tím, že se najde nějakej dobrák, kterej mi bude chtít pomoci s jejich utrácením a snad mi ve svý nekonečný laskavosti vybere i nějaký solidní datum mýho úmrtí. Largo však nehodlá odevzdat jmění ani život prvnímu zájemci a vyráží na cestu, která sice neskýtá žádná zvláštní překvapení, ale ve svý přímočarosti mne pobavila stejně dobře, jako první díl. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Bitka počas voľného pádu sa skutočne natáčala vo voľnom páde. (m.a.t.o.)
  • Film začína tri týždne po udalostiach v Largo Winch (2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama