Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co naplat,že všichni chtějí být ve filmu strašně cool,úžasně hlásit a píchat kopici krásnejch nahejch bab,když po celou dobu sledování této slátaniny nemá šanci člověk pochopit,o co tu vlastně ku*va vůbec šlo?!?!Nevim kdo byl kdo,kdo dělal co,proč to dělal,prostě z toho filmu vím úplný hovno,děj je jeden neuvěřitelně velkej guláš a myslím,že chyba nebude na mé straně,neboť mě to díky nanicovitým postavám a idiotskýmu scénáři ani vlastně v průběhu filmu vůbec nezajímalo.Očekával jsem jednoduchý motorkářský film,který bude pro příznivce fuckujících borců,kteří se z ničím neserou a bude to jedna velká jízda plná střelby,drsných chlapů a krásnejch nadrženejch holek.To zde všechno sice bylo,ale NAPROSTO to nefungovalo!Hrozně nepovedený béčko,na který jsem se těšil jak nadrbanej kozel a dostal jsem velký hnědý ...!Strašně moc blábolení,strašně moc nudy,šílaná překombinovanost!STRAŠNÝ ZKLAMÁNÍ :( ! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Bikers, big tits, blonde, dancing, hardcore, lesbian, MILF, party, orgy, reality, striptease, teen, toys, threesome... žiadna reklama na porno, ale Hell Ride. Quentina tuna je ozaj citiť, ale nie je to len on (klasický) aaa v podstate na základe toho tomuto snímku niečo chýba. Miestami nadhľad, miestami poľahčujúce okolnosti, ale ako celok 6/10 komu sedí Tarantinov štýl - vrelo doporučujem. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z produkční dílny Quentina Tarantina vyjel pekelný film o motorkářských bandách a jejich nevyřízených účtech mezi 666 a Victors okořeněno ďábelskou hudbou. Film se zpočátku tváří velice zmateně a přeskakuje v letech jako jo - jo. Před 36 - ti lety, po 36 - ti letech, roku 1976, pak současnost...atd. Ale jako vždy se vše nakonec sejde v jednom čase. Michael Madsen byl v tom svém kvádru docela nápadný, ještě že měl na zádech tu nášivku Pistolerových Victors. Dialog z filmu : PISTOLERO : Tak že se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce v šest hodin ráno. Budeš si to pamatovat? GENT : Můžeš mi to ještě šestkrát "zvopakovat"? PISTOLERO : I šestiletý dítě by si to pamatovalo. Bar Danis Inferno byl klíčem všeho, chtěl bych něco podobného někdy navštívit a dát si tam pivo. Ve filmu zazní songy jako třeba : Maggot Brain od Funkadelic http://www.youtube.com/watch?v=dh3bleXWaCk nebo Blaclisted od Neko Case a má oblíbená píseň Bride and Bb Hlug tentokráte z dílny Roberta Rodrigueze. Je to jeden z těch filmů, kde jsem vypnul mozek a prostě jsem se bavil. Žádný Oskar nebo Berlín, nebo kdo ví co, prostě Pekelná " filmová" jízda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino má rád podobné filmy. Násilí, erotika hraničící s pornem, drsní chlapi, písek, zbraně a čest a takové ty věci kolem. I proto se pravděpodobně rozhodl, že producenty zaštítí snímek "Pekelná jízda", který dojel už po prvních minutách. Příběh nemá žádnou pospolitost, zbytečně se točí kolem obrovského množství postav, aby tak dvě tři byly skutečně důležité. Dialogy jsou vážně něco příšerného a já jsem si místy říkal, proč sakra ty lidi říkají zrovna něco takového? Vždyť to vůbec nedává smysl. Vybrat si vnadné ženy, pár známých jmen, tohle opravdu není záruka úspěchu. Film nudí, protože akce je zde minimum. Kopíruje to Tarantina, nebo spíš vykrádá, ale dostává se na úroveň, která je o hodně níž. Nejlepší na filmu je plakát. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)

Reklama

Reklama