Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je nádherná, sexi, všetci chlapi o nej snívajú, všetky rovesníčky sa s ňou chcú priateliť. Mandy Lane, v minulosti prehliadnuteľná slečna, získava vďaka svojej kráse pozornosť okolia. Posledný krok k zapadnutiu medzi nových priateľov musí Mandy zvládnuť sama. Chatovačka na odľahlom mieste však nedopadne tak, ako by si väčšina priala. Vďaka niekoľkým zvratom v samom závere ma snímok celkom potešil. Škoda, že si režisér neodpustil jeden "zbytočný" záber. Verím, že by bol divák vo väčšom šoku z rozuzlenia. Taktiež ma mrzí, že "All the Boys..." neobsahuje viac gore scén. Ale inak, celkom spokojnosť - 55%. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se bude těžko hodnotit, když je v hlavní roli Amber Heard, která je pro mě snad nejkrásnější zahraniční herečkou. Po Drive Angry druhý film, ji to fakt seklo. Ale nebavme se jen o ní. Už od počátku je jasné, že Mandy Lane je hlavně pro teenagerovskou část populace. I v unaveném stavu mi nedělalo problém udržet pozornost a bavil jsem se, což si zaslouží plusové body. Chápu, proč film nemá vyšší hodnocení, protože není nijak mistrovský, co se týka herců a kamery. Já s tím ale problém neměl. Sice to dlouhou dobu nevypadá na horor, ale to mi také nevadilo, když bylo na co koukat. Možná by se dala vytknout absence "lekaček," které by neměly chybět, ale brutální scény to však plně vynahradily, na můj vkus až trochu přes čáru. Příznivci zvratů a momentů překvapení nemůžou říct ani popel, protože závěr všechno skvěle překopal. (No dobře, stejně už vidím v barvách, jak se řada kasá, že to všechno věděli dopředu.) Krásné slečny, napětí a zajímavé rozzulení - já jsem spokojen. No vida a nemusí to jít ani nad 50 procent. (Jak omezené zavrhovat snímky s méně, než polovičním hodnocením) Za mě 4.5, ale vzhledem k některým hororům se pokusím být trochu objektivní a přikloním se ke čtyřem hvězdám. 75% ()

Reklama

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vraj Všetci milujú Mandy Lane, ja nie, je to zákerná mrcha. Ak je uveríte, je s vami koniec. A ako film zhodnotiť? Ide o priemerný horor plný teenagerov, ktorí skončia mŕtvi. Scenár je ľahko predvídateľný až na posledných desať minút. Dialógy sú debilné a stupídne, vhodné tak pre sfetovaných teenagerov a nie pre rozhľadeného diváka. Atmosféra a vlastne všetko ostatné je len slabým priemerom. Podobný nudný zážitok bez strachu vám poskytne tucet ďalších nevýrazných hororových sračiek. Aspoň, že sa dalo pozerať na tie baby. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších teenagerovských horrorů. Je na něm zvláštní to, že se až do poloviny filmu (tedy až na tu smrt) tenhle film tvářil jako prima oddychový příběh. Pak nastalo klasické vyvražďování. Tady nebylo nic zajímavějšího, než v ostatních tuctových horrorech. Ovšem luxusní byl konec, i když skvrnku to mělo. Nějak tu zapomněli vysvětlit Proč? A ještě musím dodat pro tady ty pochybovače v Komentářích: Je krásná, jen mě trochu udivuje že si toho borečci nevšimli. Moje vysvětlení toho, proč to dělalal je, že asi proto, že přišla o rodiče. Všichni ostatní měli všechno, na co si vzpomněli a ona se asi cítila ukřivděná. A navíc byla krásná, a ti borci na ni pořádali pořád hony, jak na nějakou trofej. A to jí mohlo narušit duševní rovnováhu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne, že by Amber Heard v mých očích vyvolávala dojem naprosté sexbomby, ani s žádnou jinou částí mého těla případně moc nezacvičila..;) Že bych z ní měl "husinu"..;) To zrovna ne, umím si vybavit minimálně patnáct dvacet "roštěnkovatějších" krasavic !! Ale svoje si v tomhle Levineově teenagerovském slasheru odehrála, stejně téměř zbylé herecké osazenstvo, až nezvykle v mezích civilnosti.. Celkově film, Levine moc mile překvapil, snahou vybočit z žánrové řady, což se do jisté míry i povedlo zejména díky neteenagerovskému soundtracku, poctivé realistické kameře a hlavně do posledních chvil nečekanému závěru !! Ta pointa nebyla vůbec hloupá, naopak mě vážně nadzdvihla a nadchnula !! Nebudu si na nic hrát, i přes velký počet "odkoukaných" hororů jsem nic prakticky do poslední chvíle nečekal.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno