Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani propadák, ani skvost, ale mírně nadprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Plusem je hlavně to, že místní omladina je poměrně snesitelná, dá se na ní koukat a smrt jsem ani jednomu z nich vysloveně nepřál. Originalitou film zrovna nehýří, vraždy jsou nenápadité, a když už to vypadá, že přecijenom nějaký mord originální bude, tak najednou pic a je po mordu. Za vidění stojí především konec (mimochodem neskutečně předvídatelný), jenž disponuje slušnou dávkou brutality, když už ničím jiným. Pochválil bych hudbu, díky níž snímek získal trochu té letní jižanské atmosféry, a kvůli které jsem se podíval i na kus závěrečných titulků. Možná bych se rozmýšlel i o čtyřech hvězdičkách, ale to jenom kdyby mě zdejší pointa nenapadla ještě předtím, než jsem si ten film vůbec pustil (a vůbec bych se nedivil, kdyby se tak stalo více hororovým fanouškům). Takže nakonec tak 55% - stejná liga jako třeba Prom Night (2008), jen o pár příček výše v tabulce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nádherná kočička Amber Heard, která zvedá tento Slaher do nadprůměru. A samozřejmě také krásná Whitney Able (debut a prozatím životní role), která jako jediná ukáže kozičky, píšu kozičky, protože kozy nemá. A celkově to po té herecké stránce bylo oukey. Je to taková hodně slušná, Hororová oddychovka, nechybí pár dobrých krvavých scén, atmosféra a prostředí jak z Texas Chainsaw Massacre, na rok 2006 dost dobrý a závěrečné titulky, jak z Tarantinovky s krásným soundtrackem. Pěkná čtyrečka. (Full HD) ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších teenagerovských horrorů. Je na něm zvláštní to, že se až do poloviny filmu (tedy až na tu smrt) tenhle film tvářil jako prima oddychový příběh. Pak nastalo klasické vyvražďování. Tady nebylo nic zajímavějšího, než v ostatních tuctových horrorech. Ovšem luxusní byl konec, i když skvrnku to mělo. Nějak tu zapomněli vysvětlit Proč? A ještě musím dodat pro tady ty pochybovače v Komentářích: Je krásná, jen mě trochu udivuje že si toho borečci nevšimli. Moje vysvětlení toho, proč to dělalal je, že asi proto, že přišla o rodiče. Všichni ostatní měli všechno, na co si vzpomněli a ona se asi cítila ukřivděná. A navíc byla krásná, a ti borci na ni pořádali pořád hony, jak na nějakou trofej. A to jí mohlo narušit duševní rovnováhu. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Pan Levine se bude muset ještě hodně snažit, aby si alespoň u mě napravil reputaci po tomdle strašným rádoby horroru. Ono mi to taky jako horror moc nepřišlo.. hlavně je to kravina. Zpracování... řekněme že ano, dalo se na to koukat... režie? jo taky pekná, ale ta kamera, která jakoby pořád hledala tváře nebo něco na co by se měla zaměřit? Pan režisér se na to asi nedíval z postu režiséra nebo kde byl? A příběh? Začátek trošku mimo meze chápání. Proč tam byl, akorát mi tam překáží... střed filmu se dal zkouknout krom několika kamerových záběrů. Ale ten konec.... COŽE? Co to ku*va bylo todle? Najednou takový psychický zvrat Mandy Lane a navíc tak špatně zahraný slečnou Heardovou, kdy sem ji nevěřil vůbec nic. Pak si v pohodě odjede se svým Garthem... Příště se pane Levine snažte víc. 2/10 za holky co tam hrály... jinak propadák na nejnudnější odpoledne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama