Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze školního prostředí, ale když jsou herecké postavy už v pubertě! Tvrďák Taylor je o školácích a pro školáky ZŠ, tedy pro děti. Stupidní scénář, hnusné herecké postavy a Owen Wilson bezdomovec. Co už může být horšího? Nedávno jsem viděl film ze školního prostředí "Puberťačka" a tomuto filmu Tvrďák Taylor nesahá ani po kotníky! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„My sme na ceste do kostola. Mal by si ísť tiež.“ Komentár obsahuje spoilery. Mám rád Owena Wilsona a žral by som mu aj ešte slabšie filmy. A táto komédia (o bezdomovcovi, ktorý prijme ponuku robiť osobného strážcu trom šikanovaným stredoškolákom) zasa až taká zlá nie je. Najviac ma nehnevali herci; boli dobrí. Nehneval ma ani čudný koniec (záporné postavy sú veľmi slabo potrestané). Hneval ma strašný scenár; v tom filme nie je ani 5 minút originálnych! Všetko sme už niekde videli a nemáme šancu, aspoň ja som nemal šancu, byť niečím prekvapený (no dobre, brať NEPODPLATITEĽNÝCH Briana De Palmu ako „študijný materiál“ ma zaskočilo, ale to je asi tak všetko). Od začiatku som vedel, že je len otázka času, kedy sa o Tvrďasovi prevalí, že v skutočnosti nie je Tvrďas, kvôli tomu nad ním zlomia palicu žiaci aj učiteľka, no on sa nakoniec odváži pozrieť do zrkadla, prijať životnú výzvu na zmenu životnej filozofie, stane sa z neho chlap s cťou a hrdosťou a samozrejme happyend. Príjemná charizma sympaťáka Wilsona ale, zasa, robí svoje a niektoré scény dokonca možno rozosmejú (konkurz, MYS HRÔZY). P.S. O scenár a produkciu sa postarali kamaráti Judd Apatow a Seth Rogen. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

681. hodnocený film: Skutečně se divím tomu špatnému ohodnocení Tvrďáka Taylora, protože mě Owen Wilson, jako vždy, nezklamal. Jasně jednoduchý a přímý snímek, který se snaží jen pobavit a snad dát i malou radu teenagerům, kteří se ocitnou v podobné roli, jako malí hrdinové. Čekal jsem přesně to, co jsem dostal. Naprostá spokojenost. 4* jsou adekvátní a vy, lidi, probuďte se... 4* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Wilsonovo jméno mě v titulkách nevytrhne, to Apatowovo mě v nich zas kolikrát spíš vyděsí, jelikož Zbouchnutou a Kopačky považuju za jedny z nejnudnějších áčkových komedií posledních let, Tvrďák Taylor mi ale při ranní kávě docela sedl. Je to klišé na klišé, stokrát obehraná klasika, ale neurážející, ikdyž ani ohromující. Prostě solidní průměr, který mi příjemně nastartoval nový den. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem o tom to filmu četl a docela jsem byl zvědavý co z toho vzejde. Pak jsem, ale četl nějaké recenze či komentáře a film jsem přesunul na druhou kolej. Tento týden jsem zjistil, že tento film bude v televizi a rozhodl jsem si na něj udělat čas. A musím přiznat, že mě film příjemně překvapil. Bavil jsem se a užíval si fóry, i když nebyly, kdo ví jak originální. Hlavní hrdinové byli zábavný a s Owenem Wilsonem jim to ve filmu sedlo. Hodně mě potěšilo cameo Adama Baldwina, který jsem si užil. Filmu bere body k dobru konec, který je trochu až moc přímočarý. Obyčejná komedie, která potěší, když od ní moc neočekáváte. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama