Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka a námět není natolik nosný, aby utáhl celovečerní film. Dokážu si představit tento příběh v rámci nějakého televizního cyklu. Všechno, co se odehrálo má samo o sobě malinkou životnost, střih vám ani nedovolí si užít dialogy a lokace, protože sotva se scéna rozehraje už se jede dál. NA Sarah se mi bude vždy dívat skvěle, proto ta 3 hvězda, ale příště by to chtělo něco pořádného. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně ten typický horor jak z partesu amerických scénáristů. Někdo vymyslí geniální myšlenku. Někdo jinej jí pak zrealizuje, pro Američany je typický kopírování především asijských hororů. Pak příjde někdo neokoukanej do Ameriky, v tomhle případě švédskej režisér Simon Sandquist a chce prorazit s jistotou. Jistota v tomto případě má být Possession. Američani, jelikož jsou národem jalovým, a příliš ostatní produkci nesledují, a pokud ano, tak jí neuznávají a musejí mít svůj remake, film patřičně ocení a režisér z ciziny se náhle vyšvihne mezi elitu. Ani by nemusel, stačí že ty lidi se na ten film natlačí. Vždyť zdejší odborníci, především na český film, sami nejlíp vědí, že nejlepší výdělky mají filmy, které podle nich stojí za hovno, ale lidový divák je ocení... ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

No dlouho sem nebyl tak na vahách jak mám hodnotit film jako u tohodle.Obsazení bylo fajn.Hlavně Lee Pace potěšil (škoda že už asi nikdy nepřekoná svůj výkon ve Vojákově dívce).Celkem dobrý nápad na příběh,ale zpracování mi přišlo nemastné neslané.Pointa opravdu nemůže nikoho překvapit,ale o to tu možná ani tak nešlo.Asi není dobře když mi u hodinu a půl dlouhého filmu připadá že trvá 3 hodiny a odměna za strávený čas prostě nic moc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originální jihokorejský film Addicted jsem neviděl, takže nemůžu posoudit, jakou s ním má tento americký remake podobnost, nicméně to nic nemění na tom, že spíše než o horor (nebo v tomto případě psychologický thriller) jde hlavně o romantickou/drama zápletku, kterou opravdu ve filmech moc nevyhledávám a i proto jsem k němu zaujal defenzivní postoj (nechci psát odpor). Jenomže já měl po celou dobu pocit, že tady jde hlavně o to, za jak dlouho se podaří Lee Pacemu dostat Sarah Michelle Gellar do postele a pokud scénář staví více méně jenom na tom, tak to jde mimo mne. Teprve ke konci si tvůrci zřejmě uvědomili, že mají trochu přitvrdit, jenomže ti patlalové nedokáží ani natočit pořádnou finální bitku. I to je důvod proč nechápu tu americkou snahu neustále natáčet remaky k asijských kouskům, když je ve většině případů leda tak zprzní, tedy scénář samozřejmě. Ono je totiž těžké okopírovat „duši“ příběhu a jeho kouzlo. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsem si fakt říkal, zda se nedívám na jeden z těch německých romantických dramat, které nám vybrané české televizní stanice (TV Barrandov, či TV Prima), tak rády podsouvají. Ale téma mi přišlo celkem zajímavé až absurdní a současně povedené hereckými výkony - Pace a moje milovaná (a zase úžasná!) SMG. Co mě ale vytáčelo byly pokusy tvůrců dělat z toho horor, tedy lekavé momenty, které se do dané scény prostě nehodily a navíc byly provedeny tak, že by postavy musely být snad slepé a hluché! Podle mě si měli dát více záležet na vztahu Jessicy a Romana po "přemístění". Působilo to až moc zbrkle a na Jessicu to nevrhlo dobrý dojem! K tomu navíc se nám defakto vůbec nic nestalo, a ve finále zjišťujeme, že vše je trošku jinak :(... Doteď jsem si neuvědomil, jak jsi malá. 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama