Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Celkově dost věcí mi vadilo, ale potenciál to mělo opravdu velký, kdyby se pár věcí udělalo jinak...samozřejmě, nejde z toho udělat míchaninu Matrixu a Sin City, ale prostě chápu věci kteří ostatní kritizovali, i když v menší míře. Trochu bych upravil děj, trochu život některých andělů a rozhodně bych je udělal jinak než byly, protože zavánělo upíry až moc. Naopak nechybělo napětí a zápletka, i když ten konec...no však vi víte. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle tematiku, komixový nádech, temnou atmosféru apod. Proto jsem se na Anděla pomsty docela dost těšil, ale tohle bylo jen jedno velké zklamání. Víc jak 3/4 filmu se pouze mluví a mluví a mluví, ono kdyby alespoň ty dialogy za něco stály, ale bohužel se se drmolí dokola pořád to samé. Bojové scény (kterých je mimochodem oravdu velmi málo) jsou zvláštní,někdy nepřehledné, chvílemi nevíte co se děje, vůbec nemají šťávu, divně zpracované, někdy i směšné. Nic atmosferického jsem tak nějak nezaznamenal, temných míst je sice požehnaně, ale to bylo tak všechno. Alespoň, že "klaďas" je poměrně sympaťák. Jednoduše souhlasím s tím co píše Adrian. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

O tomto udajnom australskom filmovom zazraku, (marketingove silne reci hlasali mix toho najlepsieho od The Crow cez Matrix az po Blade Runner) sa v obdobi jesen/zima 2007 viedlo vela reci a nadsenych ohlasov nielen v samotnej krajine vzniku, ale i na "nedalekom" Novom Zelande. Spolu s Tattooist okupoval Gabriel najviac reklamnych ploch. Skoda, ze vo vysledku ide o nevydareny mix vyssie menovanych. Dielko s jasnym zameranim na MTV generaciu typicky kladie doraz hlavne na temny vizual (na dany rozpocet slusne odvedena praca) tvariaci sa ako rozpohybovany komix. Pribeh je ovsem stokrat obohrata variacia "dobro vs zlo" s neprekvapujuicm vyvojom deja (vratane zaverecneho "twistu"), plochymi dialogmi a figurkami, lacne sem - tam trusiac krcovito predkladane mudrosti. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Film typu „B“. Ničím nepřekvapí a ani nezaujme. Kulisy jsou tmavé, stejně jako prostředí ve, kterém se děj odehrává. Kdyby měl film větší rozpočet, dopadlo by to asi jinak. Jako bonus dávám k filmu + jednu hvězdu za hlavního hrdinu, protože ten se tam jako padlý anděl hodí na 100%, nehledě na jeho herecký výkon. 40% ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nedávno pozreté snáď po 10 rokoch. Keď som to videl prvý krát tak sa mi to veľmi páčilo ale teraz už až tak nie. Film má dobrý základ, ktorý je bohužiaľ zlé spracovaný. Herecké výkony sú podpriemerné. Jediná dobrá vec na tomto filme je hudba. A. Whitfiel sa snaží ako vie ale ani on to bohužiaľ kôli zle napísané mu scenáru nedáva. Celý film je noc čo mi síce neprekáža kôli téme filmu ale čo mi vadí je, že celý film prší takto to vyzerá, že sa celý príbeh odohral počas jednej noci. Charakteristika postáv sa rovná bodu mrazu. Pri dĺžke filmu 109 min je na môj vkus málo akcie. Niekto si očividne pomýlil žáner. Toto určite nie je horor, nie je tam gore, nie je to slasher nie je tam ani lacný jumpscare sú tam síce archaniely ale s hororom to nemá nič spoločné. Celkové hodnotenie za mňa je 40% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama