Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Znova tvorcovia urobili tu zasadnu chybu a namiesto fenomenalne natocenych bietiek sa zbytocne sustredili na vymyslanie zloziteho epickeho pribehu. Buhozial im to nevyslo. Pribeh je nudny, postavy nezaujimave a bitky kratke, ultrarychlo neprehladne zostrihane a strasne predratovane. Zlata jednotka s Van Dammeom, ktora bola aspon zabavna :-) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nového Street Fightera jsem nečekal skoro nic a taky jsem nic nedostal. Herecké obsazení zní zajímavě, ale když už se herci snaží hrát, tak to nevypadá moc dobře a scény vyznívají spíše komicky. Už při sledování mě zavalila nuda, která se nesla celým filmem a čekání na světlý moment byl při závěrečných titulkách v čudu. Už při názvu jsem si naivně myslel, že akce bude stát za to… škoda, mé hodnocení 0,5 hvězdičky… ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Příšerný akčňák a přímo katastrofální Street Fighter, jenž obrací všechno dobré z videohry na hlavu a dělá z jednoduché mlátičky div ne ságu o emancipaci, lidských právech a rodinných hodnotách v jednom. Převedeno do filmové řeči - Buchta ze Smallville chce hodinu a půl zmlátit Neala McDonougha, ale než k tomu dojde, musí se osamostatnit, podstoupit rádoby výcvik a zachránit pár bezdomovců. Tečka. To všechno s neobjevnou choreografií akčních scén, hroznou kamerou, dráty na každém kroku a Robinem Shou jako slabou náplastí na tuhle hodně velkou bolístku pro každého, kdo kdy kmital prsty po joypadu. Zlatý Street Fighter s Van Dammem. ()

barlow 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o zpracování lákavé tématiky původní hry. Co se ale dá natočit na základě hry, ve které běží jen o souboje jeden na jednoho bez jakékoliv linky. Podobně dopadlo i Death or Alive. Moderní háv prospěl jen sekvencím soubojů. Osobně dávám přednost neherectví Van Dama a zavzpomínám na naivitu mládí. ()

Akira777 odpad!

všechny recenze uživatele

Když Kristin Kreuk říkali ve filmu Chun-Li tak jsem se musel smát, nevypadá v celém filmu jako Asiatka. Což je tedy hodně blbý, Neal je však jako hlavní záporná postava dobrý, přesto že i on vzhledově Bisona moc nepřipomíná. Nevím jak to pořád hodnotit, možná bych to líp zkousl, kdyby Chun-Li hrála nějaká Asijská herečka ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • Auto, ktoré používa Masch, je BMW 730Li. (Johnny.ARN)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama