Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Kracken 

všechny recenze uživatele

Film který mě absolutně neoslovil. Zlatý časy kdy Van Damme nakopávál zadky svým soupeřům v Krvavým sportu nebo Schwarzenegger v Komandu jsou dávno pryč. Byly to pravda filmy pořádně přitažené za vlasy ale byl tam i hůmor a celkově to byla větší zábava než tahle blbina. Pořád jsem čekal aspoň na jednu zajímavě natočenou akční scénu ale nedočkal jsem se, dokonce ani ten final battle nestál za nic a ikdyž Kristin Kreuk je sympatická a mrštná dívčina, to kung-fu co tam předváděla jsem jí prostě nebaštil. O zbytku filmu nemá smysl vůmec něco psát, protože je to hrůza hrůzoucí. Absolutně nezáživná a nezajímavá podívaná. Jednu hvězdu za hezkou tvářičku :) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že si tento akční film oblíbím. Bohužel není to žádný zázrak ani na poli akčních filmů. Scénář nemá cenu pitvat, ale ty herecké výkony. Chris Klein jakoby, jak svým výkonem, tak svým zevnějškem, utekl z průměrného pornofilmu a Michael Clark Duncan mě opravdu hodně zklamal, protože nehorázně přehrává, nebo jen neumí hrát záporáky. Zbytek byl takový průměr. Jediný kdo mě potěšil byl Robin Shou, až na ten jeho stupidní rádoby knírek. Myslel jsem, že poslední souboj si v mém hodnocení vybojoval třetí hvězdu navíc, avšak po určité době a po srovnání s klasikou, jakou jsou Orlí spáry musím hodnocení snížit na dvě hvězdy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Znova tvorcovia urobili tu zasadnu chybu a namiesto fenomenalne natocenych bietiek sa zbytocne sustredili na vymyslanie zloziteho epickeho pribehu. Buhozial im to nevyslo. Pribeh je nudny, postavy nezaujimave a bitky kratke, ultrarychlo neprehladne zostrihane a strasne predratovane. Zlata jednotka s Van Dammeom, ktora bola aspon zabavna :-) ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Bartkowiak klesol až na úplné dno, odkiaľ na nás vypľul túto rádoby akčnú sračku. Kristin Kreuk je ( aspoň tu ) dosť hnusná a v scéne na diskotéke mi nebezpečne pripomínala Fantozziho Mariangelu. Zo šialeného generála Bisona tu urobili len nejakého zlého podnikateľa a údajný superzabiják Vega sa tu mihne v jednej scénke kde ho Chun Li skope do kocky tak rýchlo, že si ten chudák ani neprdne. Vrcholom jej eskapád je potom kolotoč na hlave pomocou ktorého vyrazí súperom okolo nej z rúk zbrane, to som sa smial až som sa za brucho chytal. Okolo toho všetkého sa motkajú aj dvaja primrdnutý agenti čo trúsia debilné hlášky a inak sú tu úplne na chuja. Ono je všetko v tomto filme úplne na chuja! So scenárom si niekto vytrel riť, takže sa nedal poriadne prečítať a celé sa to muselo narýchlo zimprovizovať, inak sa tá znôška hovadín nedá vysvetliť. A že vraj Street Fighter s Van Dammom bol zlý... CHÁ-CHÁ, tak čo je potom toto? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po DOOMovi Bartkowiak servíruje další zapomenutelný videoherní film, ve kterém tentokrát utopil 50 mega. Jelikož je hovno režisér a k ruce má hovno scenáristu, těžko překvapí, že výsledkem je hovno film. Tedy, ne že by v tom hovně nebyly i nějaké nestrávené ořechy - nervním střihem dosraná akce má i tak svoje momenty, na ultranudnou panenku Kristin se aspoň dobře kouká, Klein přehrává tak geniálně, že bych si hned dal spin-off s jeho detektivem, Robin Shou je fajn jako vždy, jen ten Michael Clarke Duncan absolutně nemá co hrát a Neala McDonougha ze ZOUFALÝCH MANŽELEK sice člověk s potěšením nenávidí, ale Bison byl, je a bude jen jeden - Raul Julia, budiž mu země lehká. A stejně tak i STREET FIGHTER, anžto první film je jedno z mých největších guilty pleasure. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama